Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

co zrobic aby podobac się dziewczynom ??

Polecane posty

Gość se se
powtórzę tylko, ze należy łączyć kulturę z pewnością siebie sama kultura osobista sprawi, zę zostaniemy uznani za tzw: miłego kolegę czyli ofermę :D

Gość se se
wkurzyć to raczej takie naiwne i proste istoty te bardziej skomplikowane to trzeba zaintrygować na przykład: niespecjalnie przystojny ale jaki pewny siebie :D

nie jestem ideałem ale przeciętniakiem też nie ;) (przynajmniej z tego co słyszę o sobie )

Gość czarpar
se se, bardziej skomplikowane istoty? masz na mysli superatrakcyjne laski, ktore w rubryce hobby wpisuja shopping??

ale intrygowanie jest trochę niebezpieczne bo kiedyś taki byłem i nawet kumpli nie miałem bo niewiedzieli co o mnie myślec budziłem i budzę skrajne emocje :O

jedni mnie lubią a inni mnie nienawidzą ale niewiem może z zazdrości ale oco przecież ja nic takiego w sobie niemam może się mnie boją czują zagrożenie ?

Gość czarpar
najlepiej sobie wmowic, ze inni tobie zazdroszcza, tym sposobem poprawiamy sobie samopoczucie. Chlopie, jestes zdesperowany, a takich facetow wyczuwa sie na kilometr.

Gość se se
nie cisza tylko pracuję :D intrygowaniw wyszło mi nie raz

Gość se se
żeby nie umrzeć z głodu i chłodu :D przecież dzisiaj jest dzień pracy wolne jest jutro

Gość Ju...
We mnie budzisz skrajne emocje. Przez Twoja interpunkcję wątpliwą.:P Chcesz kobiet? To rwij każdą. Wieksza wtedy szansa na sukces. Ja tam wolę pozostawać niezauważona.:)

Gość Ju...
Chcieć - chcę, ale tyle mi pozostaje. Bo kochliwa nie jestem i niespecjalnie czuję się w sytuacjach, kiedy ktoś stara się o moje względy, bo wiadomo, że to nie przyniesie skutku. Trudniej tylko przekonać do tego drugą stronę.:o Takze we mnie proszę się nie zakochiwać i mnie nie zauważać, bo po prostu nie warto.

Gość Ju...
A wszystko dlatego, ze mam specyficzne oczekiwania seksulane :(

Gość Ju...
Jakie, jakie... Gdy sie dowiesz, to uciekniesz :( A ja i tak TEGO pragnę i pragnę!