Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma9935

pomózie chyba ma powazny problem ze sobą

Polecane posty

Gość ma9935

czy uwazacie ze 45 kg przy 165cm wzrostu to duzo... Czy osoba ktora tyle wazy nie jest szczupła wg was? Pliiis odpowiedzcie

Gość to anoreksja się zwie

Gość ir_is
tak, uważam, iż jesteś bardzo szczupłą osobą, nawet nie potrafie sobie wyobrazic by ktos mógłoby być szczuplejszy od Ciebie

Gość ma9935
tzn..mówicie że wygladam ok zeby mnie nei martwić i zebym nie wpadła wanoreksje czy naprawde jestem szczupła?

Gość jednakże
Już nie kombinuj kobieto nic więcej ze sobą , waga w górę i życzę smacznego :)

dziewczyno głodzisz się?? ja mam 156 i tyle co ty ważę i uważam ze chudzielec jestem straszny próbuje przytyć a ty 10 cm ode mnie wyższa boże na kości ci nie starczy.

Gość ir_is
dla mnie jesteś bardzo szczupła, a wg. Ciebie ile powinna wynosic twoja idealna waga?

Gość jestes grubaaaa
potwornie....dobij do 14kg to pwoino byc ok

Gość to jest zryta psycha

Gość ma9935
nie wiem ile...ale jak siebie ogladam wieczorem to wydaje mi sie że jestem gruba...tzn kiedys chciałam wazyc 45 i udało sie wydawała mi sie że wazac tyle bede szczupla ale jak na siebie patrze to wcale nie jestem

Gość ma9935
prosiłam o powazne komentarz juz ulzyłas sobie? Pewnie sama nie mozesz schudną i wyżywasz si ena mnie

Gość ma9935
niby schudłam 10 kg ale wydaje mi się że to tylko na wadze widac ze schudłam bo jak patrze na sibie to wciaz wygladam tak jak przed odchudzaniem albo i gorzej...a wazyłam sie na 10 wagach wtym u lekarza i faktycznie schudłam 10kg tylko ze tego w ogóle nei widac

Gość fsdfssfhfhf
To chyba prowokacja ! Taka waga przy tym wzroście to już anoreksja ! Cóż chudnij dalej a później ani dziecka nie będziesz mogła mieć a w końcu umrzesz w młodym wieku bo anorektyczki nie żyją długo.

Gość jak niewidać
nie pisz ze wazac 45 kilo masz wielki brzuch i grubasne nogi..

Gość ir_is
no, wiesz kiedys dla Ciebie idalna waga było 45 kg i osiągnełaś to, ale czy warto być taka idealna? po, co?

ma9935 - hahahahahahahah:-D:-D:-D sorry ale rozsmieszaja mnie kobity z takimi problemami jak Ty;-)

Gość ma9935
kurcze nie mam miarki..wiec wymiarow nie podam bo si enigdy nie mierzyłam...tak ale ostani kolezanka u siebie w domu mimierzyła łydki i miałam 2 8cm włydce..ona miała 35 a mimo tego ze miała wiecej wydawało mis ie ze ma szczuplejsze te łydki odemnie.

kochana naprawdę jesteś za chuda a myśli jakie opisuje wskazują typowo na anoreksje. zwierz się mamie koleżance... ja ważę tyle co ty a mam 10 cm mniej i żebra mi wystają kości teraz bo schudłam grr... nie powinnaś więcej chudnąc powinnaś przytyć...

Gość ma9935
moze ona to jakos specjalnie tak mierzyła żeby nie robic mi przykrosci i aby mnie pocieszyć..ale ja i tak widziallam ze jej nog sa o niebo szczuplejsze niz moje

Gość ma9935
nibys ja juz sama sie zaczynam zastanawiac....ale ja naprawde mimo tych wymiarow i wagi na moje oko to nie wydaje sie szczupla

Gość ir_is
ale mierzyłyście się tą samą miarą , wiec sama widzisz ...

Gość pikabello numer jeden
Dla mnie po prostu chudzielec i patyk. Jak małe nastoletnie chude dziecko a nie jak kobieta.

Gość ir_is
na oko to najlepsze sa krople

Gość bleeeeeh
jetes ochydnym spaslakiem, taki worek tluszczu bleh :o

Gość przestancie se jaja robic
bo jesli naprawde ma cos z głowa to taki post o spaslaku moze wziasc na serio i jej sie pogorszy

Gość bleeeeeh
ale ja nie robie sobie jaj, takiej grubaski to bym kijem nie dotknal :o dziewczyno bierz sie za diete i przynajmniej z 5 kilo schudnij to moze zaczniesz dobrze wygladac, bo narazie to jestes paczek bez raczek

Gość prowokacja jak nic 888

ale wy pierdzielicie :P jaka prowokacja??? :P sama mam tyle wzrostu i waze o 2 kg wiecej :P i wcale nie jestem jakas anorektyczką, wygladam normalnie- zwykła szczupła dziewczyna ;) a o zebra czy kości facet się nie obija;) tluszczyku tez troszke jest :)