Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyneczka

Tabletki a okres.....

Polecane posty

Gość cilest zawodza
Moja siostra urodzila juz 2 dzieciwlasnie dzieki cilest-zaznaczam nie pali , nie pije.Poprostu.

a co ma palenie i picie do skuteczności tabletek??????? na nią mogą wpływać raczej antybiotyki czy zapomniane tabletki, ale na pewno nie te dwie rzeczy o których piszesz. co do pytania, to z tobą jest wszystko ok, po p;rostu każdy inaczej na nie reaguje - ja mam bardzoskąpe, max 2 dni, tampony mini, moja siostra 5-6 dni, więc nie ma reguly.

Gość cilest zawodza
no dokladnie to moze odstawic sex?;))))

Gość ja zawsze miałam obfity okres
i przed tabsami i w trakcie ich brania - a skrzepy to pewnia stąd, że zwiększyła ci się krzepliwość krwi - pigułki temu sprzyjają - poza tym siedzący tryb życia sprzyja skrzepom i za małe nawodnienie organizmu także - istnieje wiele przyczyn zwiększania się krzepliwości krwi.

Gość Makiskin
biore cilest juz szmat czasu-z przerwami.I moje skutki uboczne to utrwata wagi i powiekszenie sie biustu .Ogolnie jestem zadowolona i jest Ok.

Gość PiotrusPan
Dziewczyny jak to jest miec okres?Swiadoosc ze cos ci leci z krocza jest dla mnie niewyobrazalna...

he he mój facet też mnie pyta jak to jest mieć okres. pyta czy czuje jak mi leci:D ad pytania: jestem w trakcie 2 opakowania cilestu, narazie ból brzuszka taki sam jak przed ale okres bardziej skąpy.

Gość dlaczego wycofali z rynku

kazdy ma inaczej, ja tez miałam obfity okres przy tabletach i to nie jest nic nienormalnego