Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dlugo

jak dlugo pasteryzowac/wekowac filety z kury

Polecane posty

Gość jak dlugo

czy znacie moze sposoby na pasteryzowanie/wekowanie filetow z kury? chcialam kupic filety, pokroic je w kostke i wrzucic surowe do sloikow... teraz niewiem ile to powinno sie gotowac? niedawno wekowalam wlasnie tak miesko ze swini i gotowalam 2 godziny te sloiki w wodzie. ale filet z kury dosc szybko staje sie miekki i wlasnie niewiem czy krocej powinnam to gotowac czy jak? czy w ogole ktos to juz robil?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak dlugo
ojej, nikt tego nierobil? a moze jednak?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie wekowałabym tylko zamroziła lekko podgotowane albo surowe, nie prościej? W woreczkach lub w folii spożywczej. Co Ty na to?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak dlugo
no tak, tylko wyjezdzam do pracy za granice i wiem ze na miejscu jest malo zamrzalek a duzp ludzi przyjedzie i nawet leipej i prosciej jest tylko otworzyc sloik, podgrzac, zrobic sos i jesc a z rozmrazaniem dluzej czasu. zawsze jak jade to kotlety zamrzam juz upieczone ale wlasnie takie miesko chcialabym sobie zawekowac i qrde chodzi mi o czas 2 godziny wieprzowina a kurczak ---?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×