Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P-I-N-K

A JA BEDE CHUDSZA I LADNIEJSZA DO LATA

Polecane posty

czemu niby nie damy rade???? ja dam rade i to napewno bo ja nie chce stosowac jakiejs wielkiej diety. chce tylko ograniczyc jedzenie i zwiekszyc ilosc cwiczen. wiec w czym tu nie dac rady

Gość Zosia samosia25
Nie "nie dam rade" , a "nie dam rady"! Po prostu, tak uważam.Dużo gadania, mało dzialania.

zalosne!!!!! czepiac sie literowek!!!!!!! jak nie masz czego robic to idz poskacz i ci ulzy

Gość fiorda
Witam dziewczyny🖐️ Dołącze do Was bo podobnie jak wy mam do zgubienia około 5-7kg,ale tez chce popracować nad ciałem(ćwiczenia).Często eksperymentuję sobie z domowymi maseczkami na włosy i ciało i chętnie też podziele się i na ten temat swoimi doświadczeniami. Diete zaczynam od jutra,będzie to 1000kcl,daję sobię miesiąc żeby 5kg zgubić dokładając do diety ruch i ćwiczenia.

Gość fiorda
Zosia samosia może Tobie się nie udaję więc wątpisz w innych. Mam doświadczenie w odchudzaniu się.Gdy byłam w ciaży przytyłam 17kg,po zakończeniu karmienia dziecka piersią schudłam 27kg(jestem szczuplejsza niż byłam przed ciążą,zawsze byłam pulpecik) i utrzymuję swoją sylwetkę już od kilku lat.Zimą zawsze przybieram trochę na wadze,po świętach zawsze mma parę kilo do zrzucenia i zawsze od stycznia do wiosny gubię te kilogramy w rozsądny sposób. To całkiem naturalne ze przez zimę nabieramy parę kilo więcej,po nowym roku już z górki do wiosny i to zawsze daje motywacje do tego żeby się do niej przygotować.

hej fajnie ze ktos tu zaglada:) ja za sekundke biore sie za cwiczonka:) 20min biegania przede mna

Gość fiorda
Zjadłam dzisiaj 1000kcal,około 18 zjem jeszcze jakiegoś owoca a potem do nocy już tylko woda.Ruchu miałam dzisiaj dużo bo się nalatałam po urzędach,tyle spraw do załatwienia z nowym rokiem:(,cały dzień w ruchu przynajmiej:).