Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

co to znaczy facet alfa ????

Polecane posty

weź google i znajdź jakiś poradnik/forum zawodowego podrywacza. to pewnie będzie tam parę stromn... bo FGH tam to wygrzebał :D ideał super męskiego faceta przed którym kolana kobietą miękną :P

przesadzasz bo niema takiej osoby tzn są ale nikt się alfą nie urodził każdy może taki byc wystarczy rok pracy nad sobą :) nawet ty możesz byc alfa

Gość system gotyckich korytarzy
:classic_cool:

Gość Ju...
Alfa to miejsce, gdzie sie facet zaczyna, a Omega - gdzie się kończy. No właśnie, Panowie, gdzie się zaczynacie, a gdzie kończycie?:P

c.r.e.a.m, wow, czuję się wyróżniona. :-) tak, każde zachowanie można wyćwiczyć. ja kiedyś byłam potwornie nieśmiała a teraz przeginam w drugą stronę. :p

Gość Ju...
Podszywaczu, pewnie gromadki dzieci już się dorobiłeś.:P

Gość Wrom
Wątpię aby w rok można się było zmienić w faceta "alfa". Po pierwsze facet alfa imponuje kobietom swoim wyglądem, po drugie imponuje sposobem bycia/charakterem, po trzecie imponuje kobietom tym czym się zajmuje i jak jest przez innych postrzegany. A imponuje na tyle, że panie mimo iż wiedzą że nie będą/są jedynymi kobietami w jego życiu to i tak chętnie się z nim spotykają. No i facet alfa nie jest nim przez całe życie a tylko przez pewien okres gdy jest "na fali".

Gość ekzkiuser
Dzięki za link, a ja wygrałem życie. Ide teraz poćwiczyć :)

a ja wygrałem życie ...dzięki że poświęciłeś swój cenny czas aby dla mnie to poszukac . i powiem ci że dużo w tym prawdy jest chodzi w tym o przyzwyczajenie się do płci przeciwnej . a jeżeli dostaniesz kosza to trudno każdy kiedyś dostał kosza ja np też dałem kosza pewnej lasce więc spodziewam się że mnie to nie raz spotka :) więc od jutra działamy i nie pierdol że jesteś nieciekawy i nudny

Wrom .... wystarczy rok pochodzic na siłkę i już będze się facet o wiele lepiej prezentował a jeśli chodzi o zachowanie to wystarczy się wyluzowac i wszystko będzie dobrze tylko musi byc odpowiedni klimat do tego ;)

Mnie dziewczyny się wstydzą, tzn. wstydzą się pokazywać w moim towarzystwie lub chociaż za mną rozmawiać. Trudno w takiej sytuacji bawić się w samca alfa :)

przecież nie pierdolę :O to szczera prawda... ci którzy przedstawiają się jako przegrani bo "mają 5 kolegów na krzyż a na imprezach panny ich zlewają" to przy mnie wzory ciekawego i barwnego życia :O przyjemnego zbierania nowych koszy od nowego roku :P

ta strona uszy dosyć sztywnych reguł. tak to się można uczyć naprawiać samochód czy coś takiego. w kwestii uczuć najlepiej improwizować, iść na żywioł, dać się podeptać, zgnieść itd...

Gość Wrom
c.r.e.a.m Po roku różnych zabiegów to oczywiście można w czymś się tam podszkolić ale nie na tyle aby zostać "alfą". No chyba że inaczej rozumiemy to słowo, bo prawdziwy alfa to gdzieś 1 na 200 facetów a takich co w miarę się podobają kobietom jest 65% populacji może i więcej.

tej no ja raz podeszłem do laski i kosza nie dostałem ale potem ona się wyprowadziła i kontakt się urwał:O