Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

co to znaczy facet alfa ????

Polecane posty

a ja wygrałem życie, omijasz szerokim lukiem to, co moze ci pomoc. nie wierze, ze sie starasz, lubisz ten stan w ktorym tkwisz. :classic_cool:

Gość będzie git
FHG oglądałem Twoje zdjęcia piękny jak Apollo nie jesteś ale jesteś męski (pod warunkiem, że się nie wie co Ty wypisujesz na forum) można powiedzieć, że jesteś w typie J.P. Belmondo, który jakoś nie przejmował się wyglądem, tylko kosił kobiety jak zboże :D masz niską samoocenę, musisz nad tym popracować a nie tylko nad samym problemem braku dziewczyny, ten brak wynika z niskiej samooceny, niska samoocena skutkuje błędnym myśleniem i postawą defensywną to co piszesz na forum, chodzi mi nie tylko o treść ale i o styl jest zniechęcające, jesteś spięty (nawet tutaj) to zniechęca ale co ja Ci będę tłumaczył, i tak Ty wiesz swoje najlepiej byłoby gdybyś poszedł do dobrego, sympatycznego psychologa

jesli chodzi o tego amerykanskiego rapera, to naprawde nie wiem, jak on sie ubiera, nie interesuja mnie jego teledyski. :p wole, gdy facet jest ubrany schludnie, czysto, raczej w stonowanych kolorach, bez kiczu i plastiku. nie zaszkodzi, jesli bedzie nosic wypolerowane glany, bo to moze swiadczyc o odpowiadajacych mi gustach muzycznych. :classic_cool:

Gość będzie git
a w zimie :D ?

Gość będzie git
:D :D :D francja elegancja

niuł brend chodzi o niechęć do rapu :P nie dam się namówić :classic_cool: 🖐️ "ubisz ten stan w ktorym tkwisz." jak to jest jedyny jaki znam to nie mam porównania 🖐️ a tak poza tym to możesz wejść w moją stopkę i rozwiązać test... może nie internetowo to nie profesjonalnie i w ogóle :P ale pewnie będziesz miał kilka razy mniej pkt :O

Gość będzie git
tak zrób sobie :D i jeszcze po jednej takiej niuni na każdy warkoczyk ;)

wystarczyła by mi jedna niunia ale porządna więcej nie potrzebuje :P ale styl snoopa jest fajny i tyle :P

a ja wygralem, ale ja tu nikogo do rapu nie naklaniam, nawet wole facetow, ktorz go nie lubia, bo osobiscie gustuje w czym innym. :p na tym pierwszym zdjeciu niezle, drugie troche mniej mi sie podoba. :p

a ja wygralem, musisz sie wyleczyc z niesmialosci, bo to cie ogranicza. czy swiadomosc, jak fajnie byloby nie byc niesmialym nie daje ci motywacji? nie jestes jeszcze za stary, jestes w kwiecie wieku, pomysl jak fajnie byloby by nie byc niezmialym. :classic_cool:

ach, więc znowu te reguły. skoro nie wszystkie dziewczyny lubią facetów alfa, nieśmiali też znajdują swoje drugie połówki, a ja jako samica alfa biegam za kimś na rzęsach, to proponuję raz na zawsze skończyć z tymi regułami... :-)

3 razy w tyg, po ile godzin? bo moze za malo. i jesli to sa ciagle te same kobiety, to nie licz na jakas nowosc. :classic_cool:

Gość ziuuuuuuuuuuuuuuuu
samica jest fajne ale powiedzieć prosto w oczy kobiecie ty suko i widzieć jak ją to podnieca :)

masz racje, ja rzadko na nie chodze. :classic_cool: ;) powaznie: wszedzie sa porzadne kobiety. moze zacznj chodzic na kurs tanca, wszyscy to ostatnio polecaja jako sposob na znalezienie kogos. jesli nie taniec, to kulko plastyczne.

Gość ziuuuuuuuuuuuuuuuu
wychodzi na to, ze jestem alfa :D :D :D