Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

co to znaczy facet alfa ????

Polecane posty

\"on ci moze zaoferowac najbardziej logiczne argumenty\" nie sądzę :classic_cool: zaoferować to mi może, i to nie psycholog, paczkę xxxx czy czegoś podobnego do ułatwienie zdobycia tak pogardzanego przez ciebie doświadczenia :O i dalej nie wiem dlaczego jestem ni logiczny :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( \"ale za to na forum to Ci się buzia nie zamyka \" bo to jest forum... a zresztą i tak nie zdarzyło mi sie tu nic sensownego napisać

Gość wężowy
a ja wygrałem albo to tzw projekt realizowany dla zabawy albo gość po prostu lubi się użalać nad sobą

Gość wężowy
:D bo to jest forum, zgoda ale czytałem TWOJE całkiem sensowne wypowiedzi a ja jestem dość bystry i byle kitu mi nie można wcisnąć :p inna rzecz, ze jak powiesz coś z sensem to zaraz zasłaniasz się swoją beznadziejnością cholera wie, może ty jesteś projekt :D

Gość wężowy
"y chyba chcesz na siebie zwrócic uwagę tymi wypowiedziami " w żadnym razie siedzę i mi się nudzi to zawsze jakaś rozrywka i jak się zarzeka :D w żadnym razie a wszędzie go pełno!

Gość wężowy
ta konsekwencja wskazuje na projekt ale taki fhg także jest konskwentny a na 99.9% nie jest projektem

Gość wężowy
wierzę Ci FHG jesteś wiarygodny to już tak długo ;) ale pieska masz pięknego :)

"albo gość po prostu lubi się użalać nad sobą" obstawiał bym ten punkt :P "a wszędzie go pełno!" to masz bardzo ograniczony zasób odwiedzanych tematów :/ bo dopisuję się regularnie przeważnie w "przegranym życiu", "jawnych prowokacjach", "tematach nie zbyt wiele" "ale czytałem TWOJE całkiem sensowne wypowiedzi" w którym miejscu? Chyba tylko tam gdzie można napisać coś podpartego szczątkową wiedzą i nie wymagającego własnego doświadczenia "chyba projekt kafeterii" nie :O człowiek się poużala i jest na tyle beznadziejny to już uważają projekt bo sami mają inne doświadczenia... poszukaj sobie tematycznych miejsc w necie, o odpowiednim temacie, to znajdziesz takich ludzi całkiem sporo

Gość wężowy
możesz wszystko poobracać jak kota ogonem w worku ale jednego mi nie zabierzesz ja CIEBIE lubię :D wiem że to tylko przez forum ale budzisz sympatię ;) i co mi zrobisz :p

Gość wężowy
FHG 10 miesiecy to dużo ale to jeszcze dzieciak, taki rozbrykany nastolatek :D musisz być konsekwentny ale się nie dziw, ze tak bryka :) jeszcze bedzie miał wyskoki :D ale życzę sympatycznych spacerów i pociechy z psiny trzymaj się FHG wbrew temu co tu wypisujesz, twierdzę że masz szansę na kobietę, bo uciekać przed toba nie trzeba tylko popracuj nad swoim sposobem myslenia cześć żebyś poznał jakąś dziewczynę której się spodobasz i wzajemnie w tym 2008 :)