Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka85

pomoge wam doradzic

Polecane posty

Gość anetka85
kiara22 ja tobie tez zycze

Gość anetka85
a probowalas to sie nie wymadzaj oki

Gość prowooookacjaaa
oj spierdalaj z takimi radami. :D:D Wszyscy wiedzą ze są szampony do usuwania efektów koloryzacji krótkotrwałej :D Ale oczywiscie zadnego mi nie polecisz bo sie na tym zwyczajnie nie znasz. Nie zamierzam probowac, nie chce byc łysa, debilko :D

Gość allalalam
A ja dziekuję za pradę, to będzie produkt idealnie dla mnie (blossy). Tam jest mowa nie tylko o nabłyszczaniu, ale jeszcze: Olejek w płynie Blossy - idealny do pielęgnacji włosów jasnych, jest szczególnie polecany do usuwania żółtawych tonów. No to dokładnie właśnie ja. I jeszcze 15 zł! Kurczę, byłam dzisiaj w profesjonalnym sklepie i pani wszystko, co miała mi do zaproponowania to produkt 16 ml za 49 zł. ALFAPARF semi di lino cristali soft and shine. Czy wiesz coś może na temat tego produktu i czy on jest aż tak wydajny, że sprzedają go niczym biosilsk w takiej ilości (ale to jest spray).

Gość anetka85
prowooookacjaaa i vice versa

Gość treawwwwww
prowokacjiiaaaaaaaaaaaaaa aty to jestes tęmpa niezłe....używasz jakiegos szajsu najtańszego i teraz sie un osisz he he he trzeba było wcześniej myslec co na ten głupi łeb kladziesz, każdy wię że te szajsy wcale nie działaja na powierszchnie włosa tylko jest to trwały efekt gówna którego się nie pozbedziesz tak sobie, na drugi raz spóbuj gówno sy połozyć ha ha hato może pomoże, chociaz w Twoim przypadku wątpie buaaaaaaaaaaa

Gość treawwwwww
swoja droga przeczytaj sobie skład szamponów przeciłopiezowych i tych do niby usuwania koloru nie porądanego skład tych szamponów jest taki sam tylko nazwy inne ty idiotko

dziewczyny dlaczego tan kalatujecie na anete? jaks zazdrosc ze wykonuje taki a nie inny zawod? ze ma swoj topic? moze udzielic porad przeciez nie naklada tego na glowe, wlsosow nikomu nie niszczy!

Gość anetka85
allallalam jakos nieznam tego produktu