Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PychotaDlaKota

Dlaczego jestem aż tak koszmarnie brzydka? Czy coś mi może pomóc?

Polecane posty

Gość PychotaDlaKota

Mam 17 lat i jestem tak brzydka i skandalicznie nieatrakcyjna , że aż mi się chce płakać. Nie wierzycie? Mam małe oczy, szerokie kości policzkowe, ogromne usta i nos w kształcie concorda. Do tego jestem obsypana pieprzykami, które są dość głupio ułożone, nie wspominając o krótkich nogach, wielkich stopach i szerokich biodrach (kości, a nie tłuszczyk). Ja już ze sobą nie wytrzymuję... Wydałam ponad 100 zł na różne kosmetyki i nic. W ogóle się nie odpaszczurzyłam. I co ja mam ze sobą zrobić? Nawet ludzie na ulicy się na mnie dziwnie patrzą, nie mówiąc już o wrednych komentarzach na fotce. Ech, i tak mi pewnie nic nie pomoże ale się przynajmniej wyżaliłam i wyrzuciłam to wszystko z siebie.

Gość daj fotkę
nie może być tak źle, może brak Ci pomysłu na siebie

Gość a co my na to możemy poradzić
jeśli jesteś aż taką paszczą to nawet operacja nie pomoże :o Szkoda pieniędzy na kosmetyki i zabiegi upiększajće 🖐️

Gość aemen
Daj tą fotę, to może coś wymyślimy.

Gość kfhhfhgggh
dziewczyno jestem o 10 lat starsza od ciebie i gdybym zaczęła wyliczać wady swojej urody to z samego opisu byłąbym paskudą straszną... i wszystko byloby prawdą ale tak pokazaną... Ty jesteś młoda możesz być piękna - postaw na kobiecość dziewczęcość!!! zawsze się opłąca

Gość PychotaDlaKota
Na forum nie. Tylko na maila: asiczek666 at op.pl

Gość sprawdz poczte
;)

Gość Angeluś
Wysłałam Ci e-mail. Sprawdz jeśli możesz.

Gość Agaaaaaataaa
Hej ja tez chetnie pomoge :) agatka2408_1988@tlen.pl

Na pewno nie jest tak źle. A fotką się nie przejmuj wysokie noty przeważnie mają tapeciery z odsłoniętym tyłkiem/cyckami/jednym i drugim. Tylko pytania po licho ci konto na fotce? 🖐️

Gość marzenka======================
marzena.trzcinska@neostrada.pl szczerze ocenie :)

Gość PychotaDlaKota
warta grzechu: Bo nie sądziłam że jestem aż tak brzydka, chciałam się upewnić :-/

Gość isajew
dawaj ta fote ja jestem mistrzynia w znajdowaniu stylu:P:)::):*:) niesamaszyja@o2.pl

tez chcialabym zobaczyc Twoje zdjecie, niedawno zasiegnelam porady stylistki i duzo mi to pomoglo. Tobie tez bym radzila, super sprawa, wlasnie dzieki kafe:)

Gość kate=
pychota daj fotke,nie moze byc tak strasznie,kazda kobieta jest piekna...naprawde-pewnosc siebie pomaga moje gadu:10461673

Gość lolitaaaaaaa
ech! popracuj nad soba, spojrz w lustro i ocen sie obiektywnie. co ci sie w swojej twarzy/ciele podoba a co nie. a potem poszukaj jakichs sposobow aby je (w miare mozliwosci) zmienic. ja nie bylam piekna w LO, ale teraz sie wyrobilam i kazdemu facetowi sie podobam. nawet sobie sie podobam a to juz cos:)

Gość PrettyInScarlwt
eee tam;) nigdy nie może byc tak, żeby nie mogło byc gorzej:o ciesz sie że masz 2 rece, 2 nogi i rózne inne niezbedne rzeczy;)

To może podaj adres do twojego konta na fotce? Bo ja jakoś nie wierze, że może być ktoś brzydszy ode mnie.

Gość PychotaDlaKota
Publicznie? Na maila tylko (patrz wyżej).

Gość jasnns
jezlei zalozylas konto na fotce to moglas zebrac niemile opinie poniewaz ludzie mysla ze ci, ktorzy je tam maja sa zakochani w sobie i dlatego chce utrzec nosa wytykajac wszytskie niedoskonalosci

Gość stylistka z Bydgoszczy
kasik_321@tlen.pl - wyslij mi fotke twarzy a doradze Ci i pomoge, kazda kobieta jest piekna, zaraz Ci to udowodnie.:)

Gość Jadzia z Czartkowa
www.pychotadlakota.fotka.pl - to niby jej konto, ale nie ma zdjecia, wiec mysle ze to: a) totalnie blazenska sciema b) swina podlozona nielubianej kolezance tak czy inaczej - jest to zalosne.

Gość PychotaDlaKota
Nie było fotki bo ją dopiero co wrzuciłam i miała się pojawić za 3 godziny. Dziwne, podałam link do fotki kasik_321@tlen.pl i co? Teraz pojawia się on na forum, i dostałam mnóstwo pał. Sorry, nie podoba mi się to :-/

agusia może mi też pomożesz:D? cholera tez by mi się przydała porada stylistki w szczególności jeśli chodzi o fryzure:/