Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PychotaDlaKota

Dlaczego jestem aż tak koszmarnie brzydka? Czy coś mi może pomóc?

Polecane posty

Gość Mariola---
ty jesteś jakaś nienormalna !! masz gęste włosy ładną cerę normalny nos wiele dziewczyn by chciało tak wyglądać

Gość PychotaDlaKota
Mariola: Taaa... Ech, i tak na tym zdjęciu mam trochę pudru na gębie więc może Ci się tak wydawać... Cóż, ja tak nie chcę wyglądać. Gdybym wrzuciła zdjęcie robione z bliska to byś się pewnie przeraziła :-/ MałeSerduszko: Dlaczego miałabym sobie robić jaja? Już nie wiem co robić więc proszę na forum o poradę.

Gość fajna jesteś laska
na tej fotce

Gość stylistka z Bydgoszczy
Nie podawalam na zadnych forach Twojego konta do fotki i nie dodawalam Ci zadnych pal, a poza tym uwazam ze jestem BARDZO atrakcyjna dziewczyna i kompletnie nie rozumiem, z czym masz problem dzieczyno? Jestes bardzo ladna! A co do nazwy Twojego konta na foce, jesli ktos pomysli i wpisze Twoj nick a potem doda fotka.pl to nie trzeba byc geniuszem zeby na to wpasc! Pozdrawiam, masz pieknego kotka.

z tego co sie spotkałam to na fotce pe el to nawet najwiekszym szkaradom dają 10 i piszą \'piekna jestes\' czy jakies tam inne \'dyshka spoko ziom\' nie znam sie . to nie jest dobra miara :o pozatym.. myśle że lekki makijaż i jakiś uśmiech na twarzy i byłoby ok jesli to zdjecie jest Twoje. :)

Gość PychotaDlaKota
stylistka z Bydgoszczy: Wysłałam Ci maila, więc wiadomo że Cię podejrzewałam... Jaja sobie robisz... Kot jest ode mnie ładniejszy ale on niestety nie jest mój. I zdjęcie usunęłam. Po co mam straszyć ludzi? :-/