Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna lala

Kto się spotyka np. z neta na sex bez zobowiązań ?

Polecane posty

Gość Fajna lala

Może to śmieszne pyt, ale ja sie nigdy tak nie spotykałam i tak mnie troche ciekawi jak to jest. Przykładowo, facet/kobieta przyjezdza do Was pierwszy raz np. do domu i co dalej ? Przedstawiacie się, częstujecie czymś i w pewnej chwili zaczynacie się całować ? Z drugiej str ta osoba może Wam nie odpowiedać w realu, wtedy mówicie, że to nie to, a ona wraca ileś godzin do domu ;) Nie nabijacie się, czasem mam ochotę na jakies szaleństwo, ale chyba brak mi odwagi... :p

Gość powiem ci
umówiłem sie kiedyś, ale wszystko ustaliliśmy wcześniej. Jeśli nie będzie nam coś odpowiadać, po prostu rozejdziemy się. Spotkaliśmy się na kawie w lokalu. Do niczego nie doszło. W moim wypadku musi coś zaiskrzyć. Inaczej nie potrafię...tak na siłę. Dopiero po 2-3 spotkaniu kochaliśmy sie.

Gość powiem ci
...spotykamy sie tak już od 2,5 roku

Gość powiem ci
za kazdym razem zaczynamy od spotkania na kawke, potem sie zastanawiamy czy to to.

Gość Fajna lala
Dzięki za odp. Ja (jesli chodzi o zwykłe spotkania)też lubie wszystko wczesniej ustalić. Gdybym miała pojsc na całość chciałabym, zeby ta osoba mnie szanowała, bo to co myślą o swoich "kochankach bez zobowiązań" niektórzy kolesie, to jakaś tragedia, normalnie gardzą nimi, widzą tylko ciało, egoiści.. :( Myślicie, że można się zaangażować w takim układzie ?

Gość dobra radaaaa
poderwij jakiegos faceta to cie przeleci. po co szukac w necie

Gość powiem ci
Po kawie wypijamy herbatę i dalej się zastanawiamy :P

Gość do robaczek41
bo jestes puszczalska, porzadne dziewczyne tylko z milosci sie oddaja

Gość imprezowicz
robaczek - masz chęć ? :D

Gość Fajna lala
Oj tam zaraz puszczalska;), ja całe życie byłam grzeczna. Mam 20 lat i nadal virgin :P Ciężko idealistom w tych czasach ;) Chciałabym poderwać, albo pozwolić się poderwać, ale jestem nieśmiała i brak mi odwagi :/

Gość GG5425301
jakie puszczanie sie?? co za debil. dziewczyne to kreci, jej sprawa. ja nie widze w tym nic zlego, ma swoje fantazje. tylko zeby ta osoba byla zdrowa. a opiniami nie nalezy sie martwic ludzie i tak beda gadac swoje.

Gość faceton
A te które to krytykują to brzydkie niechciane dziewczyny które zazdroszczą innym. Takie moje zdanie.

Gość do robaczek41
kobieta uprawiajaca seks bez milosci, dla samego seksu puszcza sie

Gość zwykle puszczanie sie

Gość gfs
fajna lala jestes dzieiwica a chcesz bez zobowiazan?

Gość ja te sie zgdzam z gg i kaska

czy ja napisalam ze zwiazek zostal skonsumowany? czlowiek idzie na kilka godzin i juz ma opinie puszczalskiej :D czad :D

Gość mlody_20
;) wlasnie szukam jakiejs panny z malopolski na taki sex ;D

chcialam dodac, ze nie oddalam sie jarkowi za jedno piwo. to on mi się oddał. za jednego lecha :classic_cool:

nie jestem z małopolski i nie mam akurat chęci na niezobowiązujący seks :D chcica się skończyła :P

Kiedys, dawno temu ;). A co do dzialania...to zalezy, o czym wczesniej sie mowilo...wystarczy tylko zaczac, a reszta pojdzie, jak z platka ;). W moim przypadku byly najpierw dlugie 2-3 godzinne dyskusje :P.

Cześć FAJNA LALU! Jeżeli masz ochotę spotkać się z kimś z netu na seks to zrób to! Nie zwarzaj na durne opinie innych ludzi. To w końcu Twojej ciało i Twoja sprawa z kim uprawiasz seks - prawda? Jezeli taki układ Ci odpowiada to do dzieła! Faceci mogą się bzykać z róznymi kobietami, a co kobiety gorsze?

Gość Fajna lala
Ja jeszcze niczego nie planuję, tylko czasem bym chciała zaszaleć... Tylko żeby to była odpowiednia osoba... Ja też nikogo nie oceniam, każdy ma swoje zycie. Pewnie gdybym nie była dziewicą, troszkę inaczej bym na to patrzyła. Ale i tak wiadomo, że najlepiej gdy jest uczucie :)

Gość a ja się spotkałem
i kochalismy się na pierwszym spotkaniu, oczywiscie wcześniej wymienilismy się fotkami i wszystko bylo ustalone. To była najpiękniejsza noc w moim zyciu :)