Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

od dziś zmieniam swoje życie na lepsze !!!

Polecane posty

rzadko ktory facet lubi tanczyc i rzadko ktory nawet jak nie lubi i nie umie daje sie namowic na nauke. Wiec podziwiam :) 😘

2 pac chodził na balet i dał radę TO JA TEŻ DAM RADĘ ale raczej taniec towarzyski

ee tam takie red bulle nic nie daja :P Taki pic na wode. Nie ukrywam, ze wodka z red bullem nie stawia na nogi - gorzej pozniej, nie czuje sie jak sie pije ...a pozniej jak trzepnie :) A co do samych napojow energetycznych...sama nie wiem - moze to bardziej u mnie na podswiadomosc dziala..ale spokojnie pojde po takim spac :P

chcialabym sie nauczyc tak nauczyc tylkiem i bioderkami krecic jak te zawodowe tancerki :) Wiec rumba albo salsa bedzie git ;]

Gość bezz
a czy ktoś moze mnie wsperac?,bardzo tego potrzebuje:(

dobra, już kończę z tą kawą. i tak mi z ręki wypada :D :D :D co do tańców... fajne są takie typu czacza, salsa. nigdy nie próbowałam, ale chętnie bym sie nauczyła. :-) sympatycznie się kojarzą... hmmm... z taką plażą egzotyczną. :-)

Gość bezz
to powiedzcie jak dalej życ?

Gość bezz
juz nie raz pisałam na forum o tym...ze po raz kolejny zostawił mnie chłopak, który co najgorsze sam póxniej chcial wracac.Obiecywał ze będzie już dobrze, ze nigdy tego nie zrobi,a miesięc temu znowu mnie zostawił.

i pozwalasz mu wracać??! zostawia Cię bo wie że będzie mógł wrócić kiedy mu się będzie podobało. skończ z nim raz na zawsze, bo on Cię nie szanuje.

Gość bezz
wiem ze mnie nie szanuje. Teraz mija juz miesiąc i wiem że tym razem nie wróci. Boli mnie ze bedzie miał gokoś kgo w kocu pokocha, że ja jestem beznadziejna bo mnie nie chcial pokochac. Że tawet jak by chciał wrocic-w co niewierze t i tak ten związek nie miał by sensu. Tylko jak to wszystko poukładac sobie w głowie???

bezz glowa do gory. Skoncz z tym facetem! Bedzie dobrze 🌼 a co do tanców, to zdecydowanie jakies egzotico :D

Gość bezz
wiem ale kurcze powiedzcie mi jak go wywyalić z głowy?? ja nie mam co kończyc, bo to juz dawno skonczone

ciezko zapewne jest wywalic z glowy kogos kogo sie kocha...ehh... Ale dasz rade. Zajmij sie czyms. OO tance np. Spotykaj sie duzo z przyjaciolmi, chodz na jakies imprezy, poznawaj ludzi...z czasaem przejdzie. Nie da sie tak z dnia na dzien zapomniec. Z czasem bedziesz sie z tego smiac Pozdrawiam :)😘

co tak ucichliscie? Ja po obiadku najedzona....I chyba zaczne dosc spontanicznie. Zamiast polozyc sie spac, to ide sie pakowac i wracam do \"siebie\" :P Musze przepenetrowac lodówkę, co mogę zabrac :P hehe

ooo no ja mysle ;) c.r.e.a.m podtrzymuj go!! Ja pomoge...tzn. postaram sie.. teraz moze mnie nie byc przez kilka dni, ale po prostu zamieszanie!