Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

od dziś zmieniam swoje życie na lepsze !!!

Polecane posty

ale to dlatego, ze nie pijam... ew. raz na ruski rok rozpuszczalna, albo sypana...ale np. smietankowa :)

Gość krolelka deszczu
A co jeszcze chcesz zmienic i jak to zrobisz?Ja tez bym chciala ,duuuzo zmienic ale wiele rzeczy nie moglabym bo to musialoby byc \"odwrocenie mojego swiata do gory nogami\"

Gość grappa
c.r.e.a.m ja tez Cie wspieram! nerwuska(a) - najlepszego w dniu urodzin!

Gość gavalda
nie mówcie tak głośnooooo Nigdy wiecej żubrówki to moje najświezsze postanowienie noworoczne

Gość gavalda
nerwuska--> Najlepszego :D!

Gość malibu jest niedobre
nerwuskaa-->w takim razie zyce ci wszystkiego najlepszego, zebys spelniala soje marzenia, nie balala sie realizowac to co sobie umyslisz pod kopula i tradycyjnie szczescia i zdrowia. co do tematu:ja moge pomoc, moge wspierac:)b.chetnie:) ja tez mam postanowienia na nowy rok, zreszta zaczelma je realizowac juz w starym:) i czuje sie super, kocham sie realizowac, dodaje mi to tyle energii:).moje cele to: *znalezc prace(dorywczo)-juz znalalzam, teraz rozmowa kwalifikacyjna-jutro, jak mnie nie przyjma to bede szukac dalej oczywiscie. *skonczyc 1 rok studiow. *nie uciekac od facetow, nie zmaykac sie na nich *nie bac sie realizowac to co sobie umysle *zapisac sie na strzelnice *skok ze spadochronem w wakacje, ale chyba jeszcz nie te, bo mnie nie stac;P

więc pożyjemy zobaczymy czy uda mi się spełnic moje postanowienia ale potrzebuje wsparcia ;)

Gość malibu jest niedobre
ale twoim postanowieniem tez jest byc optymista?usmiehcac sie?czy tylko waga?

malibu jest niedobre ... wiesz co za dużo to nie zdrowo a uśmiech mam ładny zobacz :D tak planuję byc optymistą :)

ach... zapomniała dokładnie sobie zaplanować co chcę zrobić w tym roku. :-) 1. będę żyła na samej kawie i schudnę 2. ostatecznie przestanę przeklinać. (jeżeli chce pisać zawodowo to nie mogę normalnych słów zastępować takimi, które nie nadaja się do druku) 3. włożę sobie nowy kolczyk w dziurkę w pępku (po coś kurcze chodziłam ze szpilką w brzuchu przez dwa dni. 😠, ale mam złe doświadczenia - ostatnio przy zmienianiu kolczyka zrobiłam sobie drugą dziurkę :p) 4... jeszcze coś wymyślę. tak masz śliczny uśmiech. :D uśmiechaj sie często. :-) wspieram. :-)

ssily podpisuje sie pod postanowieniami, ze ciutke moge schudnac i przestane przeklinac - a przynajmniej ogranicze, bo sie ostatnio rozbrykałam :P

a i dziekuje za zyczenia 😘 no i ja tez potrzebuje wsparcia....czeka mnie nowa praca, nowe zycie, troche trzeba pozmieniac i uporzadkowac :)

Sssilly maggot ..... możesz pisac teksty dla raperów ;) a tam przekleństwa są oki :)

kurde moja mamuska powiedziala, ze sie odchudzamy, hehe - zero chleba.. tez mi postanowienie- ja chleba nie jem od dlugiego czasu. Jak sie mieszka samemu, to po co kupowac chleb? Pozniej tylko sie wyrzuca. Gruba nie jestem...ale tak w swojej skorze kiepsko sie czuje, porobie brzuszki i bedzie gites, moze jakis taniec? :P

samemu postanowien sie nie przestrzega - ona teraz mi mowi, ze razem ... a ja tu raptem na 2 dni przyjechalam do domu :P hehe

otóz to c.r.e.a.m ja wlasnie chce pojsc poruszac bioderkami :) Uwielbiam tanczyc, a czas sie nauczyc czegos profesjonalnie :P