Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhmnvcx

Proszę o szczerą odpowiedź szczgólnie mężczyzn.

Polecane posty

Gość dffhdgh
Widocznie trafiasz na facetów co szukają tylko seksu, proponują go każdej a że okoliczności są sprzyjające to statystycznie na tym nieźle wychodzą. Jak już wcześniej napisałem gdyby im zależało to po pierwszej odmowie nie urywali by kontaktu, ani nie czuli się obrażonymi. Może masz zwyczajnie pecha na takich facetów albo coś w twoim wyglądzie przyciąga tylko takich osobników.

Gość jhmnvcx
kiedys nawet trafilam na takiego bardziej kumatego, znajomego mojego znajomego ktory dopiero na drugi dzien mi zaproponowal,a ze byl tak jak wspomnialam naprawde nie glupi postanowilam z nim o tym poworzmawiac jak on sobie to wyboraza (nie zalezalo mi na jeo opini poprostu ta pernamentna sytucaja zaczela mnie ciekawic) na co on ze nie wazne z kim i kiedy, wazne co sie czuje w danym momencie, ze prawdopodobnie nie bedziemy sie juz nigdy wiediec (byk z innego miasta) wiec czemu nie itp itd zenada :o po czym obrazony: haha ostanie jego slowa :wszystkiego najlepszego. :D zaczyna mnie to smieszyc

Gość dffhdgh
A żaden nie próbował po odmowie spotkać się z tobą jeszcze raz?

Gość jhmnvcx
jeden. ale nie zgodzilam sie

Gość jhmnvcx
nie wiem moze rzeczywiscie cos w moim wygladzie, trudno mi to ocenic obiektywnie

Gość jhmnvcx
dzieki Wam za rozmowe, glupio mi o tym rozmawiac z kikezankami , tu sie nie wstydze

Gość dffhdgh
Czemu się nie zgodziłaś? Pewnie bo nie przeprosił. Albo coś z psychopaty miał.

Gość dffhdgh
No ale skoro podchodzą do tego tak na luzie to po co się obrażają, no jak dzieci, nie wyszło to należy nadal walczyć albo pogodzić się z porażką.

Gość kldfghjksdf
jhmnvcx : Ale ty byki robisz kobieto !

Gość jhmnvcx
wiesz, ja nie dawalam zadnych sygnalow ze bym reflektowala na zakonczenie wieczoru w hotelu, wrecz przeciwnie, mimo wszystko napieral, wiec nie bylo tak ze on zle mnie odebral. a odmowilam dlatwego ze (wczesniej) wyznal m ze ma diewczyne od 12 lat.

Gość jhmnvcx
wiem przepraszalam juz za byki

Gość mam tak samo111
czesc jak ja dobrze znam ten problem,ze mna jest tak samo,tylko do łozka brak slow i tez nie wiem czemu:(

Gość jhmnvcx
Mam tak samo: bratnia duszo moja :) no i co postanawiasz? ja ze juz nie szukam daje sobie spokoj z facetami

Gość pisaczek
Nadal wierzysz w mit facet wyksztalcony=porzadny i wartosciowy? Obracam sie wyloacznie wsrod ludzie po studiach i niestety sa oni pusci jak dzwon:(

Gość jhmnvcx
no wlasnie, nie byl to dobry argument. ale zdawali sie porzadni, naprawde, ehh

Gość mam tak samo111
Mi jest przykro kurcze zawracanie głowy ,nie wiem czemu tak jest .Tez nie prowokuje ani nic Mam troche doła dzis .Awiesz co mi sie przydazyło.pozałam faceta był calkiem miły odprowadził mnie do domu,poprosił o nr (facet był inny nie natarczywy nic ,spodobał mi sie) dałam mu nr. popisalismy troche eski a Ten wczoraj mnie zobaczył na miescie i udawł ze mnie nie widzi i ja tez udawałm ze go nie widze no czysty bezsens.A juz myslałam ze nomalnego pozałam.

Gość mam tak samo111
mam taka oche mu napisac ze nie gryze hehe i zeby sie juz nie bał bo juz wykasaowałm jego nr, ze sie i tak nie znmy i nie poznamy .co za dupek

Gość mam tak samo111
Bo On własnie nigdzie mnie zaciagnac nie chciał .Koniec z facetami mam dosc wiecznie cos nie tak.

Gość mam tak samo111
jak myslicie napisac cos czy juz sie nie odezwac?

Gość jhmnvcx
olej go. woesz mi tez jest strasznie przykro, ostatnio poznaam chlopaka bardo mi sie spodobal naprawde, wydawal sie taki dobry i inteligentny, delikatny. pocalowalismy sie. alle nic zupelnie wiecej. nast dnia standardowo hotel , jak powiedzzialam mu ze nie, obrazil sie w ogole przestal ze mna rozmawiac, a glupia sytuacja bo bylo duzo osob i widizeli ze sie sobie podobamy a tu nagle tak a przeciec nie powiedzialabym dlaczego. ehh ja moze poprostu nie asuguje na to co wszyscy wokol mnie maja? no widzisz nie sa to pojedyncze przyppadki, jetesmy takim typem dziewczyn

Gość jhmnvcx
jezeli jestes pewna ze Cie widzial, nie ma co. nauczylam sie ze za facetami nie ma co latac

Gość mam tak samo111
no juz kasuje te jego numery zeby mnie nie korciło . Jezu ja nie rozumiem po co to wszystko.

Gość jhmnvcx
kasuj kasuj :)

Gość mam tak samo111
Serio nie zrozumiem w zyciu takiego postepowania ,Przeciez nie moge Go tlumaczyc ze onbiesmielilam .Chociaz to tez wchodzi w gre

Gość jhmnvcx
wies szkoda Twojego casu na zastanawianie sie. trzeba byc bardziej stanowczym wiele ray zalowalam ze nie bylam bardzie j zdecydowana itp nie ma co tracic czasu

Gość mam tak samo111
Normalnie jest mi przykro co to wogole miało znaczyc? chyba jednak muszeMu troche pocisnac.Tak nie moze byc Tak to mi jeszcze nikt nigdy nie zrobił.

Gość jhmnvcx
jak go olejesz pokazesz ze masz go w dupie, a jak mu pocisniesz pokazesz ze Ci zalezy lub zalezalo. decyzja Twoja, chcociaz zdrugiej str ciekawe d;laczego tak zrobil...

Gość pewnie gustujecie w jednym
typie facetów. Pewnych siebie, dobrze wyglądających, dobrze ubranych, dobrze zarabiających :classic_cool: a spora cześć z nich pewnie jest przyzwyczajona, że babki same im do łóżka wskakują więc czemu nie mają korzystać? Jedna kolacyjka i hotelik, jak nie to pa pa będzie inna :)

Gość jhmnvcx
cos w tym jest.... ale to znaczy ze mamy gustowac w brzydkich zle ubranych? ale przynajmniej oni beda mnie szanowac?

Gość dziadu
To zależy jak kobieta wygląda ale raczej nie podchodze do kobiety jak do czegoś w co mógłbym sie wyładować i rzucić w kont Może źle trafiłaś...