Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhmnvcx

Proszę o szczerą odpowiedź szczgólnie mężczyzn.

Polecane posty

Gość mam tak samo111
ja juz sama nie wiem co tu myslec o tym wszystkim ale mnie to meczy juz.

Gość mam tak samo111
Kurcze wiem ze sie podobam ,ale wiele jest takich lasek i nie sa tak postrzegane . a tak ogolnie to mi zalezało bo chcialam Go poznac i to On mnie zaczepił i chcial kontaktu i własnie nie był taki jak inni.teraz juz sie pogubiłam

Gość jhmnvcx
no wlasnie inne moga miec normalnie chlopakow, a ja co najwyzej noc w dobrym hotelu i tyle

Gość umów sięz paroma facetami
z innego źródła dla testu i zobacz jak zareagują. Będziesz miała porównania 🖐️ Jak piszesz jesteś taka ładna a do tego nie głupia to pewnie też żaden przeciętny facet nie podejdzie do ciebie bo jest przekonany, że i tak dostanie kosza, nie spełni wymagań akbo na 100% masz faceta. Więc podchodzą amatorzy 1 nocnych przyjemności, przeważnie pewnie mający żonę albo dziewczyne tak to widzę :P

Gość mam tak samo111
no masz racje. tak jest zawsze .albo jakis pijak ,albo napalency brak slow i co ja sie w zyciu nasłuchalam ze oniesmielam szok!!!

Gość jhmnvcx
umow sie z facetami --> heheh rada calkiem fajna ale zeby nie bylo ja sie umawialam z facetami z baardzo roznych zrodel, rada bylaby super jescze kilka dni temu, a tera sie strasznie zrazailam. naprawde brzydka nie jestem, a to ze glupia to chyba nie ma znaczenia ;) (u kobiety)

Gość mam tak samo111
Wiec uroda totalnie przeszkadza ,ale jakos nie jestem w stanie gdzies wyjsc i nie wygladac tak jak wygladam.ale mam doline

Gość facet zołza
"jhmnvcx umow sie z facetami --> heheh rada calkiem fajna ale zeby nie bylo ja sie umawialam z facetami z baardzo roznych zrodel, rada bylaby super jescze kilka dni temu, a tera sie strasznie zrazailam. naprawde brzydka nie jestem, a to ze glupia to chyba nie ma znaczenia (u kobiety)" Chyba żartujesz, na jedną noc to rzeczywiście nie ma znaczenia czy kobieta jest głupia Chcesz chłopaka ? To musisz się wykazać czymś więcej niż ładną buzią i zgrabną figurą Może problem jest z tym że Tobie wydaje się że dla faceta liczy się tylko uroda ? Przy próbie tworzenia związku patrzy się też na inne rzeczy

Gość jhmnvcx
facet zolza -> przykro mi ze odebrales to na serio, bo ja zartowalam nawiazujac do oczekiwan mezczyzn ktorych spotykalam. oczywiscie ze tak nie jest. nie uwazam sie za osobe tępa. zakladajac ze i tak nie mam szansy na zwiazek moge sobie tak zazartowac ;)

Gość mam tak samo111
Juz mi troche doły mineły ,nie moze tak byc zebysmy sie zamartwiały.Jeszcze sie znajdzie taki co doceni nas ,jako człowieka a nie obiekt :)

Gość jhmnvcx
zycze Ci tego 👄 :)

Gość miszelle fajfer
Zastanow sie nad tym dlaczego przyciagasz akurat taki typ facetow. Moze ubierasz sie zbyt prowokujaco, moze zachowujesz sie w sposob dziecinno - desperacki, zbyt flirtujesz i tak cie odbieraja. Moze zwracasz uwage tylko na taki typ facetow a jak ktos ma wyglad spokojnego, ulozonego faceta to go odrzucasz bo pewnie zbyt brzydki i nudny. Mialam kiedys znajoma (kolezanka ze studiow). Dziewczyna bardzo ladna, rowniez inteligetna ale miala ten sam problem co ty. Nikt nie bral jej na powaznie. Niestety problem jak sie okazalo, tkwil w niej. Mimo ze ogolnie glupia nie byla, wystarczylo ze lekko popila sobie, zaczynala ronic glupie zarty, smiechy, zachowywala sie jak taka lolitka, ubierala sie zawsze troche prowokujaco i mimo ze nie byla z tych latwych to kazdy za taka ja uwazal. Zwracala uwage tylko na imprezowiczow a ci ktorzy woleli ksiazke niz disco to automatycznie byli dla niej nudziarze. Faceci lgneli do niej a jak sie okazywalo ze ona naprawde nie jest taka to ja zostawiali. A ona potem ryczala ze dlaczego tak ja traktuja.

Gość michela york
juz n ty raz piszesz ten post. Dostalas odpowiedz: przestan sie narzucac.

Gość jhmnvcx
miszelle fajfer--> gdyby tak bylo nie martwiabym sie. Nie, nie ubieram sie prowokująco. a z zachowaniem to juz w ogole: trzymam zawsze wszystkich na dystansie, powiem wiecej nigdy nie czulam sie duszą towarzystwa i nigdy nie bylam tak odbierana. takze nie w tym rzecz. i to mnie najbardiej astanawia ...

Gość do pytajacej
rada jest banalnie prosta. Czesciej obracaj sie w kregu ROWIESNIKOW.

Gość elstudentos
Jak jesteś atrakcyjna, no cóż to podchodzą podrywacze, ci pewni siebie co nie mają nic do stracenia, bo albo skoczycie się do hotelu albo skoczy się z inną. Może tych właściwych onieśmielasz? Bo prawda taka jak komuś bardziej zależy to zawsze się boi że spali się zbłaźni etc. A może tak naprawdę chcesz jakiegoś ładnego wychuchanego playboya i na takich zwracasz uwagę i im wysyłasz tylko te sygnały. Sam nie wiem, w każdym bądź razie człowiek zawsze nabiera podejrzeń dlaczego atrakcyjna kobieta nie ma partnera. Poza tym moje skromne zdanie, partnerów nie szuka się w dyskotekach etc, to nie miejsce na takie rzeczy, przynajmniej dla mnie.