Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale fajny temat

jak delikatnie spławic faceta?

Polecane posty

Gość ale fajny temat

kolaega (znamy sie tylko z widzenia :p ) chce sie ze mna umówic na piwko.. a ja nie chce bo wiem ze jak pojde to zaproponuje następne itd a ja kompletnie nie jestem nim zainteresowana i nie mam ochoty isc...:O Tylko jak mu to powiedziec bo nie chce go zraninic bo w porządku jest...

Gość Zosia samosia25
Skoro znacie się tylko z widzenia, to skąd wiesz, czy jest fajny ? :P

powiedz mu od razu ze nie jest w Twoim typie, oszczedzisz sobie i jemu niepotrzebnych nerwow i niedomowien. Facet powinien przelknac to bez mrugniecia :P

Gość ale fajny temat
wiem bo mieszka niedaleko mnie i chodzilismy do jednej szkoły... kurcze nie lubie takich niezrecznych sytuacji;/ ma ktoś jeszcze jakies pomysly? boje sie ze jak napisze ze jestem zajeta to zapyta a jutro..no to jutro tez, a w czwartek i tez mam powiedziec ze nie mam czasu?:O

Wiesz, sama jestem mama młodego faceta, syn ma bowiem 26 lat i dlatego próbowałam sobie wyobrazic, co mógłby poczuc ....A może usmiechnij sie i serdecznie go przeproś, ze nie chcesz mu robic nadziei? Tak wprost i szybko... Ps. aktualnie syn ma dziewczyne, tylko teraz tak teoretyzowałam :P

Gość Zosia samosia25
Babcia, a dlaczego ma mówić, że kogoś ma, jeżeli to nie prawda??? Bez sensu!

Gość ale fajny temat
a może jednak pójść, ale nieumyta no i bekać albo puszczać bąki na spotkaniu ? Wtedy nabierze do mnie obrzydzenia i się odczepi

Gość Zosia samosia25
Jeżeli to by ci sprawilo przyjemność. Lubisz tak pośmierdzieć?

chcesz zrobic z siebie smierdziela? dobry pomysl i mysle ze fajnie bedzie jak po rozstaniu nie omieszka opowiedziec o Twoich manierach waszym wspolnym znajomym... :P

Ja czegoś tu nie rozumiem. Dlaczego nie możesz powiedzieć mu wprost, że nie jesteś nim zainteresowana. Delikatność zaleca się tam, gdzie zależy Ci na flircie. Inne przypadki do tego się nie nadają 🖐️

Gość Zosia samosia25
co Ty Babcia, pierdnięcia będą skuteczniejsze

Mogłas zapytac jak szorstko albo wręcz ordynarnie spławic kolesia, ni elepiej było tak zapytac? Od razu bym napisała o metodach bekania i temu podobnych....:P

Gość ale fajny temat
czemu mam 19 0dp a jak klikam sa tylko 3?