Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna bardzoooooooooooooo

Wiecznie sama, nie mam juz sily tak zyc

Polecane posty

Gość teuy7ui
smutna---> Wiek nie ma tu nic do znaczenia. Ludzie odnajduja 2 polowki w wieku 40 lat i pozniej (wierm, wiem, marna pociecha:P), ale naprawde 29 lat to nieduzo

Gość fgfggg
a w ogole mialas kidys faceta?

Smutna bardzoooooooooooooo ... A DLACZEGO SOBIE nie poderwiesz jakiegoś przystojniaka ps ja mam 25 lat i jeszcze nikogo nie miałem ale jak mam kogoś poznac jak nic w tym kierunku nie robiłem ale od tego roku się zmieniam :) i radze autorko zrób to samo

Gość
teuy7ui=> Normalni na disco nie chodzą, podobnież jak normalne kobiety, jak mialem się okazję wielokrotnie przekonać. Na dyskotekę chodzi się tylko szukać jednonocki, nie wiesz o tym? Pozdrawiam

nie lamentujcie tak, faceci to nic wielkiego.... ja miałam w swoim 25letnim życiu dwóch kolesi a i tak nie byłam jeszcze zakochana... chyba zmienie orientacje sexualną bo z kobietami jest o czym rozmawiać a faceci?? :classic_cool:najczęściej się do mnie kleją na imprezie i narzucają mi się .. . chyba że trafi mi się jakiś wrażliwy facet z wyobraźnią taki jak ja i z dobrymi manierami 😠

Apostoł Nienawiści naprawdę na imprezach faceci szukają tylko i wyłącznie przygody na 1noc??? ja się na to nie piszę, za mało mam odwagi by od razu iść do łóżka z nowopoznanych kolesiem ... jestem staroświecka:O

Gość teuy7ui
Apostol---> Ja akurat jestem normalna a na dyskoteke chodze sobie potanczyc;)

Gość miszelle fajfer
Nieprawda ze na imprezach faceci szukaja tylko jednego. Ja na imprezie poznalam wlasnie swego meza. Tylko tak sie sklada ze ja gdy poznalam go to spedzilismy caly wieczor na rozmowie i dopiero jak zaczelismy sie umawiac zaczely sie pocalunki, objecia eccc. W kazdym razie nie kleilam sie do niego w 5 minut po poznaniu go.

Gość dzisiaj na pomaranczowo
a ja mieszkam z mezem od 9 lat i tez jestem samotna.

Gość 9p0
I ja dzis mam nastroj melancholijny. Takze mam wspanialego brata, 2 przyjacoilki, ale czuje sie samotna:(

Gość Samotna i bardzo smutna
nadaL mi smutno

Gość karowronka

Samotność to nie powód to smutków, gdyż samotność może być bardzo wesoła. Trzeba sobie znaleźć po prostu jakieś zajęcie bądź cel w życiu i do niego dażyć. A jak Wam jest źle samym to polecam poczytać ciekawe przemyślenia na blog teksty-aplana.pl. Ja dzięki nim totalnie zmieniłam swoje nastawienie do świata i ludzi.