Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klociaaa

Pierscionek

Polecane posty

Wczoraj mój chłopak poprosił mnie o rękę :) jestem najszczęśliwsząosobąnaświecie:) ale mam do was pytanie... czy pierscionek zaręczynowy nosi się zawsze? To znaczy zakladac gop tylko jak idę do rodzinki itd... czy mam go nosic w normalne dni i zdejemowac tylko np. jak sprzątam, kąpie się itd. proszę powiedzcie jak wy robicie???

wiem tylko jedno jak moj facet sie mi oświadczy to nie bede zdejmowala tego pierścionka do końca zycia,no moze troche przesadzilam.zdejmowalabym go tylko przy sprzataniu,kąpieli itp:)Wsumie każdy nosi jak chce:)

Gość a ja nie zdejmuję wcale
mam go już 2 lata i nawet jak myję podłogę czy cokolwiek innego to nie zdejmuję. A po co niby zdejmować do kąpieli? Jak będziecie tak przesadzać to skończy się na tym że go zgubicie albo zapomnicie wziąć z jakiegoś miejsca i tyle. Wiem co mówię.

czyli czy dres czy cos innego to zawsze pierscionek na paluszku:)? A jak spicie to zdejmujecie i do pudeleczka czy tez w nim spicie?

Gość ja wcale nie zdejmuję juz od
juz od ponad roku, jest z bialego zlota a nie ma zadnych rys, wyglada jak nowy, moze pod lupa cos byloby widac ale tak golym okiem - nie ! a robie w nim wszystko - sprzatam, kapie sie, kopie w ogrodku ;) i jest ok,gdybym zdejmowala zakladam sie o grube pieniadze ze dawno bym go zgubila!

Gość feber55
czesc dziewczyny:)hehe klociaaa mnie tak samo wczoraj sie chłopak oświadczył:)też czuje sie bardzo szczęśliwa,to jest naprawde niesamowita chwila:)ja mam zamiar pierscionek nosic zawsze,no moze poza tym gdy sprzątam i śpie:)pozdrawiam was

Gość ana 0808
A ile wy macie lat ze się tym tak podmiecacie? Wypowiedzi jak 16 latek i te pytania czy nosić czy zdejmować Jezu zlituj się. To zależy od was matolice czy chcecie zeby ten pierscionek po roku wyglądał jak złom czy ma być na lata. Ja podłogi w swoim nie zamierzam czyścić.

Gość jasne masz rację
jeśli masz pierścionek słabej jakości lepiej nie ryzykuj

ja nosze ciagle, zdejmuje tylko do kapieli, a tak mam na sobie zawsze. no chyba ze bym miala w nim ogrodek kopac, czy przesadzac kwiaty, to tez bym zdjela, ale jeszcze nie mialam takiej potrzeby:)

poprosił ją o rękę, co za frajer :O to żałosne, jak nisko może upaść otumaniony facet :O

Gość zgadulka
to tylko zależy od ciebie

Ja nosiłam, noszę i będę nosić:) nawet do sprzątania nie zdejmuję:) Jarek... mój kochany mąż prosił na kolanach... tzn na jednym kolanie:p:p:p

Gość Inglott
A ja ściagam pierscionek jak tylko wejdę do domu (tak jak i całą biżuterię: kolczyki, zegarek itp.).

ja cały czas nosiłam mój pierścionek zaręczynowy...wogóle go nie zdejmowałam bo po co?...wszystko w nim robiłam i dalej wygląda jak nowy... klociaaa---> a dlaczego chcesz zdejmować pierścionek?...to później obrączkę też masz zamiar zdejmować i zakładać tylko na jakieś okazję...

Gość yryska
ja wcale nie sciagam mam go zawsze na palcu i bede nosic nawet gdy pojawi sie juz obraczka , nawet teraz gdy juz szukamy obraczek na slub to zawsze przymierzam jak wygladaja razem zebym mogla nosic i to i to :)

gratuluje. mi 1 stycznia minal rok od zareczyn a pierscionek caly czas mam na palcu