Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maragritka

Telepatia? Przeczucie? A moze już wariuje ?? D

Polecane posty

Gość Maragritka

Witam. Spędzałam w wczoraj Sylwestra w gronie kilku koleżanek. W pewnym momencie zaczął pobolewac mnie brzuch ale tak jak zawsze gdy sie czegoś boję. To było dziwne bo niczego sie nie obawiałam. Nagle zaczęłam myśleć o chłopaku który strasznie mi sie podoba ale nie spedziałam z nim sylwestra. Zobaczyłam nagle przed moimi oczami jego twarz a szczegolnie oczy ! Dodam ze miałam swoje oczy cały czas otwarte. Brzuch cały czas mnie bolał jak bym sie czegos bała a przez sekunde ciezko było mi oddychac. Dziwne zadzenie. Potem w nocy snił mi sie był smutny, ja go widziałam ale on mnie nie. W tym snie miałam ochote wykrzyczec tu jestem, dlaczego mnie nie widzisz. Spojrz na mnie, ale on mnie nie widział. Miałam kiedys podobną sytuacje z kilka razy ale zamiast oczu to widziałam go uśmiechniętego itp.. Czyzby on o mnie myślał ? Przytrafiło sie komus cos podobnego? A moze ja zwariowałm ? Pomóżcie bo az sie boje :(

Gość hhhhp
Dziwny przypadek

Gość Maragritka
Nikt nie pomoze ???????

Gość hhhhp
trudno powiedziec , moze mysli o tobie nic wiecej mi nie przychodzi do głowy

Gość hopin
zbyt dużo alkoholu, absynt, a może zwidy z jedzenia?

Gość michela york
Mniez wczoraj zaczal bolec brzuch i mialam takie dziwne przeczucie ze za duzo zjadlam. To byla telepatia. Nie mylilam sie. Po ziolkach przeszlo jak reka odjal. Tobie radze to samo.

Gość co piliście
ja też chcę takie jazdy:P

Gość Maragritka
Nic nie piła nie paliłam byłam trzezwa :p

Gość Maragritka
Tylko za bardzo kleju sie nawachalam. Moze to przez to.

Gość Maragritka
Jesli macie sie nabijac ze mnie to lepiej nic nie piszcie, dodam jeszcze raz nie byłam pijana ! Jest kto kto moze rozumiec tą sytuacje :(

Gość Maragritka
I nie podszywajcie sie za mnie bo to załosne

Gość Maragritka
Wiem ze mam problemy z narkotykami ale od jutra ide na detoks.

Gość jak strasznie ci
sie podiba, to po prostu dużo o nim myslisz;) za dużo:) i niegrożnie ci trochą odwala:)

Gość Maragritka
Dzieki mozliwe ze o nim za duzo mysle ;D

Gość jak strasznie ci
spokojnie, nie takie jazdy miałam jak zakochana byłam :) jak mija największa faza zauroczenia to sie normalnieje:)

ja tak mam już jakieś 8 lat :O i bardzo dużo mi się sprawdziło ale teraz będę te moje przeczucia wykorzystywał :)

Gość Maragritka
c.r.e.a.m wrescie jest ktos kto mnie rozumie !!!

Gość Maragritka
Moze to jest jakis 6 zmysł heh :D Wydaje mi sie ze jezeli jestemy z kims uczuciowo zwiazani to sie ma takie przeczucia ze klots o nas myśli lub cos sie wydarzy na wet czasem moje sny sie sprawdzają

Gość Maragritka
Na pewno słyszeliscie o takiej sytuacji ze niektórzy jak sppjrzą na zegarek to widzą godz. 11:11 12:12 itp.

eeee ale o co biega z tą godziną?? przeciez 11:11 istnieje i 12:12 tez :O oświeccie mnie

Gość hopin
co jeszcze może szesnasty zmysł? to że przewiduje się zachowania innych ludzi wynika z prostej przyczyny: umiecie patrzyć na ludzi i potraficie wyciągać wniski na podstawie ich zachowania i w ten sposób przewidywać ich reakcja, wszystko inne to po prostu rachunek prawdopodobieństwa,

Gość
zegarek niczego nie oznacza-ja np tak mam-zawsze kiedy spojrze to jest taka dziwna godzina 11:11 , 01:01 nawet moja rodzina to zauważyła-ale żanych zwidów i przeczuć nie mam :-P

Gość ja też jak
patrze na zegarek to jest taka godzina:) gdy patrzę np. 5 razy dziennie, to 4 razy to jest 13.13 itp :) ale bardzo często sprawdzają mi sie sny:) np.siostra miała dziwnie obliczony dzień porodu i nie było dokładnie wiadomo kiedy się sie bobas w końcu urodzi, jednej nocy przyśniło mi sie że odebrałam telefon o tym że już (myślałam że faktycznie dostałam telefon a nie że to był sen)- i właśnie tej nocy się urodził bobas:) 2 tygodnie "po terminie"- bo w końcu nikt nie wiedział jaki ma być własciwy termin.

Nie jest to raczej telepatia, nie idź w te klimaty. Trochę jak z bólami fantomowymi -boli po ucięciu nogi. Skombinuj sobie jakiś popularny podręcznik do psychologii, np psychologia zycia codzienego Zimbardo, albo cos w tym stylu i poczytaj fragmenty o pracy mózgu. Plus myślenie zyczeniowe, zupełnie zresztą naturalne. Emocje robią z nami różne rzeczy:) Łatwiej jest chyba wyczuć to z muzyką, zwłąszcza, jak jest się bardzo zmeczonym po powrocie z koncery albo coć s tym stylu, ma sie wrażenie, że cos się słyszy, tylko, ze to jest neutralne emocjonalnie, więc nie wyciąga sie takich mocnych wniosków. Nie idź w takie klimaty, bo to nieźle potrafi rozregulować. Jak pzrejdziesz na myślenie życzeniowe i zaczniesz wierzyć, ze Twoje intuicje to prawda, to kłopot. Na pewno faktem jest za to, że chłopak nie jest Ci obojętny:)