Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dojrzała 30 plus sssss

Okiem dojrzałej kobiety wzrost i wilkosc penisa

Polecane posty

Muszę sie tutaj wypowiedz z moich obserwacji rozmów z dojrrzałym kobietami. Stwierdzam jedna ,że nie ma ani jednej kobiety ,która by choć raz nie zapragnęła mieć mężczyznę WYSOKIEGO z DUŻYM Penisem. Tak ,tak panowie jest to bardzo przykre ,ale wasz wzrost i ubogie walory ukryte bardzo was dyskwalifikują u kobiet . Owszem czasem zostają waszymi żonami ,ale na boku mają albo marzą o takim właśnie mężczyźnie.

Gość okiem młodego faceta
Z moich obserwacji wynika, że takimi starymi lampucerami po trzydziestce nikt już sie nie interesuje. Owszem , czasem je ktoś stuka, ale tylko dlatego, że dają każdemu.

Gość 20 c.m
Okiem dojrzałego Faceta stwierdzam,że wielkość waszych biustów was czesto dyskfalifikuje i kazdy facet marzy o kobiecie lub zdradza was z kobietami z wielkim biustem. To przykre

Gość 20 c.m
ja sie nie oburzam :) Mam 182 cm więc po co te przezwiska od razu ? Zabolało cie ze jesteś płaska ? :D Doprawdy zabawne

To nie było do Ciebie :)nie jest płaska to było do okiem młodego faceta -wpis wyżej

I dodam jeszcze, że duży facet to nie tylko duży penis, ale także wszystko inne także. Więc robi równiez wieksza kupę, a nic mnie tak nie rajcuje jak wielki parujacy klocek w moich ustach... Nie będe sie rozpisywała na temat puszczanych bąków, bo tych także jest dużo więcej niz w przypadku przeciętnego faceta, więc smród bździn - co mnie strasznie jara - pozostaje w powietrzu znacznie dłużej.

Dojrzała 30 - stko! Duży penis u mężczyzny wcale nie oznacza, że jest lepszy w łóżku od tego który ma standardowego. Gdyby nawet miał, np. 25 cm to i tak go całego nie wsadzi w kobiecą pupę więć po co przeliczać na cm, to i tak nic nie pomoże. Liczy się raczej jego ruchliwość i wigor, niż rozmiar (oczywiście nie biorę pod uwagę tych skrajnie malych). Ja jako facet też marzę o kobiecie z obfitym biuście i dużą łechtaczką.

Gość OleczkaLoli
okiem młodego faceta Z moich obserwacji wynika, że takimi starymi lampucerami po trzydziestce nikt już sie nie interesuje. Owszem , czasem je ktoś stuka, ale tylko dlatego, że dają każdemu. dobre dobre !:)

Gość Powiem zdecydownie NIEEEEE
Karły do karlic i robić karłowate dzieci fuuuuuuuuuuuuuj

Gość Powiem zdecydownie NIEEEEE
i dodam tylko, że mój tata ma dużego i uwielbiam kiedy wali mnie niem po czole jak maczugą - a nazywamy to "stzrelaniem parola z pyty".

Gość Dojrzały 30 plus sssss
Muszę sie tutaj wypowiedz z moich obserwacji rozmów z dojrrzałymi facetami. Stwierdzam jednak ,że nie ma ani jednego faceta ,który by choć raz nie zapragnął mieć kobietę WYSOKĄ z DUŻYM Biustem. Tak ,tak panie jest to bardzo przykre ,ale wasz wzrost i ubogie walory ukryte bardzo was dyskwalifikują u mężczyzn . Owszem czasem zostają waszymi mężami ,ale na boku mają albo marzą o takiej właśnie kobiecie.

Gość Dojrzały 30 plus sssss
xD

Gość mi tez sie nie podoba
a moj facet jest niski i nie ma ogromnego a mimo to jest nam razem wspaniale w lozku. moze ta pani jest wielkim babochlopem z szeroką pochwą przez co przyjemnosc moze jej sprawic tylko wielki chlop z pałą jak walek do ciasta. smutne

Gość stara_doopa
jestem;) mam od 20 lat takiego niewysokiego faceta z przeciętnym penisem i jedyne co bym chciała w nim zmienić to to żeby przestał palić wszystko inne jest :classic_cool: a właściwie teraz to jeszcze lepiej niż 20 lat temu ;) :D

Gość No i co tak
Bronicie tych karłow fuj:(

Gość muj chłopak ma
8 cyntymetruw i daje rade