Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda lala

depilacja kremem nóg.

Polecane posty

Gość mloda lala

No własnie. Ja jestem jeszcze siksowata więc niech te doświadczone mi poradzą. Narazie depiluje się maszynką ale muszę robic to prawie co dzienni a włosów coraz wiecej. Jaki krem polecacie mi do depilacji? Taki do wrażliwej skóry.Aha i jak się takim kremem depilowac najlepiej i na jak długo włosów brak ;). Depilator i wosk odpadają bo boli ;0

Gość akkannnn
No ale depilator i wosk są najskuteczniejsze. Po kremie zaczną również dość szybko włosy odrastać, no może nie tak szybko jak po maszynce.

Gość akkannnn
Skuteczne jest niestety to, co wyrywa cebulki - krem tylko sprawia, że włosy odpadają.

nie nazywaj goilenia nog depialcja ,bo to nie ejst depilacja..... pogorszysz sobie sprawe...lepiej depilatorem powyrywaj

Gość kate=
ja tez mam grube wlosy na nogach,jak golilam golarka to praktycznie codziennie,probowalam kremow,ktore rzekomo rozpuszczaja wlosy u nasady ale podzialalo tylko w kilku miejscach,wiekszosc wloskow zostala,polecan i stosuje wosk;)

Gość kremy
nie działają:( polecam depilator

z kremów polecam cukrowy Bielendy oraz Veet. taka depilacja wystarcza mi na ok. tydzień. ale ponoć u brunetek kremy się nie sprawdzają.