Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maybelline s

Nie mam powodzenia

Polecane posty

Gość maybelline s

Problem moze wydac sie banalny,ale naprawde moj optymizm sie juz wyczerpuje. Nie mam powodzenbia wsrod normalnych facetow. Interesuja sie mna mezczyzni po 40, a dla mlodszych jestem chyba niewidzialna:( Nawet w glupim klubie dziewczyny otoczone sa wianuszkiem facetow a ja tancze sama:O Nie jestem gruba, nie jestem brzydka, nie ubieram sie jak zakonnica, jestem usmiechnieta i nic..:O

musiałbym zobaczyć zeby ocenić tak to nic nie poradzę :P

Gość Ju...
I tak bywa. Mnie też zawsze stare oblechy podrywają. A tłumaczę sobie to tak, że młodzi nie mają odwagi.:P

chyba mam podobnie, a jak spotykam jakiegoś 40stka to mówi, potrzebujesz faceta z klasąpffffffffffffff a ja mówię tak, takkiego jak ty i mówię bye. Doskonale Cię rozumiem, mam 19 lat i mam niestety podobnie.

Gość maybelline s
nie wkleje niestety zdjecia:P ale potrafie ocenic sie obiektywnie;) nie jestem modelka, ale widzialam wiele dziewczyn brzydszych od siebie otoczonych wianuszkiem adoratorow;)

no więc cięzko coś powiedzieć więcej to obiektywnie zastanów się czy jest coś w twoim zachowaniu takiego że może odstraszać czy coś w tym stylu :P

Gość maybelline s
powodzenia--> Przynajmniej mnie rozbawilas/rozbawiles;):D

hmm, ja jestem w bardzo podobnej sytuacji. ja wiem , że dla innych zawsze barierą w kontaktach ze mną było to że mam wygórowane mniemanie o sobie, jestem w klubie i zachowuje się jak gwiazda. ostatnio jak ppodbiła jakaś 30 w klubie, a ja sie odsunęłam to zwrzesczał po mnie że jestem prosta, i jestem kurwą,

Gość maybelline s
coconuss--> do mnie w klubie, jesli juz ktos sie dostawi to jest wlasnie 40+, albo pijany:P

czasem mi sie udaje;) Tak poważnie to Ty wybierasz nieświadomie określony typ partnerów :) Nie jestem psychologiem , oni powiedzieliby dużo więcej na ten temat ;)

każdy przyciąga jakiś typ ludzi ja tylko wariatów :P

Gość maybelline s
powodzenia----> nieswiadomie czyli jak? :P wywylam okreslona czestotliwosc w kierunku takich osobinikow?;)

w ogóle ciekawie, zauważyłam że moje ambicje są tak mega wygórowane, zawsze trafiam (nieświadomie??) na taki typ kolesia który jest zajebiście skomplikowany i nie można go zrozumieć w żadną stronę, za prostotą też nie przepadam fakt, ale czy mam coś w spojrzeniu że takich przyciągam, aaaa zazwyczaj jak pytam ile by mi dali to mówią a ze 25 lat, zawsze jest to że jestem poważna to i tamto...mam 19

Gość Ju...
No i co z tymi wpisami - widmami?:P

Gość Halinikahxc
a jak sie ubieracie?Ja pare lat temu miałam inny wyglad kolor włosów figure i styl ubierania i wtedy przyciagałam zupełnie innych facetów

Gnom :) witam ;) maybelline s- nie wiem czy powinnam sie wypowiadać na ten temat , ponieważ jak mówiłam psycholog doskonale by Ci wytłumaczył dlaczego , nieświadomie czy podświadomie wybierasz określone typ mężczyzn .

Gość Halinikahxc
Czesto sie zdarza ze dziewczyna nie jest ładna ale ma pewnosc siebie i to przyciaga jak magnes adoratorów.Ja kiedys nie wierzyłam w siebie nie miałąm powodzenia teraz juz czuje sie bardziej atrakcyjna niz pare lat wczesniej mam 22lata

Gość y76777
maybelline s-----> chodzi o to,ze niezaleznie od tego jak sie ubiore to przyciagam ten sam typ facetow;):D czy odwazniej, czy skromnie to ciagna do mnie tacy sami:P najsmieszniejsze jest to,ze koncze studia, nie jestem glupia,a moi "adoratorzy" z ledwoscia pokonczyli szkoly srednie i nie potrafia sklecic 1 poprawnego zdania;)

Gość Ju...
To w takim razie można samej zaczepić faceta, który sie spodoba. I po problemie.:P

Gość y76777
posty sie nabijaja a nie widac ich:O

Gość ile masz lat dziecko
up

Gość y76777
podnosze:)

Gość mariolkaaa
i ja podnosze kolezance

Gość jowitka 21
tez nie mam powodzenia i nie wiem czym to spowodowane:( Trafiam na nieudacznikow, albo prostakow:(

Gość czy to znaczy
że faceci po 40tce nie są atrakcyjni?

Gość czy to znaczy
Każdą dziewczynę, którą widzę wyobrażam sobie bez majteczek i z ogoloną c.i.p.k.ą. Szczególnie podniecają mnie ładne dupcie w obcisłych dżinsach, wpijających się w tyłeczek i w szparkę. Nie wytrzymuję!. Muszę natychmiast walić konia, często robię to w miejscach publicznych, w parku, na klatce schodowej, w przebieralni albo nawet i w autobusie. Spuszczam się często parę razy w ciągu dnia. Marnotrawstwo! Marzę o dziewczynie, której mógłbym wylizać c.i.p.e.c.z.k.ę. i się na nią spuścić.

Gość ekhmekhm...
może trzeba sobie samemu upatrzyć cel, może jesteś właśnie atrakcyjna, i każdy z góry uznaje, że pewnie kogoś masz, pewność siebie dużo daje, ale możesz sobie upatrzyć jakiś cel, i sygnałów trochę powysyłać, ale o tym to kobiety więcej wiedza niż ja ; ) A może te inne po prostu mają dużo znajomych.

Gość 900-----
up up