Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pann Panna

Jakie sa zodiakalne Panny?

Polecane posty

Gość Pann Panna

chodzi mi o juz ten uksztaltowany charakter czyli osoby conajmniej po 22 roku zycia. Jakie jestescie Jakich macie partnerow Jak trzeba z wami postepowac;) Co lubicie/czego nie itp itd .prosze o jaknajwiecej info :)

Gość panny sa spokojne i pedantyczn

Gość jarek mowisz
jak zwykle o sobie :]

Gość ja jestem panną
i jestem bardzo zmienna:)i może zbyt uczuciowa:)

Gość jarek mowisz
wlasnie dosc latwo cie rozgryzc

Gość Pann Panna
dziękuje za stronkę ale ja chce sie dowiedziec od samych Panien jakie sa :)

Gość Pann Panna
halo tak malo Was tu ?:(

Każdy ze mnie się śmieje, że mam taki znak zodiaku :o Wolałbym już chyba szczura :classic_cool:

Gość Kalaf_Inka
witam :D jestem panna i na dodatek szczurem :P to chyba cos czuje po kosciach ze bedzie zarabisty rok jaka jestem ?ha :P tajemnica powiem tylko tyle ze u mnie rozsadek filozofia egzystencjalizm na 1 miejscy i wglad w siebie

Gość Kalaf_Inka
osz Ty :P ponoc moim 2 wspoltowarzyszem( uwzgledniajac godzine urodzenia) jest smok :P a polaczenie szczura i smoka to miszczostwo swiata:D to co pedro robimy :]

Mój syn ma 36 lat i jest zodiakalną Panną. Rodzina Jego żony (no, żebście nie myśleli że to ja wychwalam swojego pierworodnego!) uważa Go za wzór męższyzny i męża! Jest delikatny, opiekuńczy, zapobiegliwy. Bardzo kocha żonę i dba o Nią. Wykupuje dla Niej pobyty w SPA, organizuje bilety (takie, co to nieosiągalne są!) na supperanckie koncerty. Pomaga Jej we wszystkim - gotowanie, sprzątanie, zakupy. Są już 10 lat małżeństwem, a On pamięta o każdej rocznicy. Lubi dawać prezenty, kwiaty, robić niespodzianki... Jednocześnie nie zapomina o rodzeństwie i rodzicach. Można na Nim ZAWSZE polegać. Jest właścicielem dużej firmy ale pamięta o potrzebujących i pomaga im. POPATRZCIE - IDEAŁA SPŁODZIŁEM...........! ;););) MOJA ŻONA JEDNAK MÓWI ŻE TE ŚWIETNE CECHY MA PO NIEJ, NIE PO MNIE............! :D:D:D:D:D:D:D Pomyślności w Nowym Roku!