Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest problem

męski punkt widzenia

Polecane posty

Gość jest problem

Poznałem kobietę wszystko ładnie pięknie, aż do momentu, kiedy doszło do współżycia. Ja wysoki temperament, ona chyba nie. Pociągam ją fizycznie, ale nie potrafi tego okazać, chyba myśli, że kobieta po za obecnością w łóżku nic nie musi robić. Myślę, iż to w skutek jakiś zahamowań, które są nie wiadomo skąd. Racjonalnie rzecz biorąc nie mogę myśleć przyszłościowo o tym związku. Uważam, iż niedopasowanie w tej sferze może w przyszłości prowadzić jedynie do zdrady. Pytanie i co zrobić, odejść stać się jednym z tych, którzy wykorzystują kobietę i odchodzą.

Gość lkobiete należy rozbudzić
seksualnie, to nie robot

Gość a kto to jest
dobry sex to recepta na udany zwiazek

Gość sandra 11111
o ile wiem, lozko to polowa malzenstwa:))))) reszte sam sobie dopowiedz:)))

Gość jest problem
Wiem ze ta sfera wiele znaczy miałem okazje doświadczyć tego z inna partnerką. I tamta nie potrzebowała żadnego rozbudzania. Po prostu pożądanie biło z niej i łóżko prawie płonęło.:)

Gość nastazja polacko
moze ma kompleksy? wylecz ja z nich..

Pogadaj, delikatnie. MOże kryje się za tym coś co takiemu temperamentnemu (ała, nagimnastykowalam się) da pole do popisu! Taktyka, mocium panie, nie tylko działanie. Ups, no to pa...

Gość Dzika z temp....
mysle,ze to roznice temperamentow.Niby na poczatku,kiedy milosc slepa jest,nie stanowi przeszkody ale wierz mi- pozniej,kiedy pierwsze emocje opadna bedzie juz tylko gorzej.

Gość jest problem
Jeśli je ma to skrzętnie je ukrywa. Ile można walczyć z wiatrakami, życie ucieka.

Gość Dzika z temp....
pustakiem to jestes Ty!!!Uwazam,ze bardzo rozsadne podejscie...Widocznie reprezentujesz inny poziom.Z rynsztoka...

Gość Dzika z temp....
ale ja jestem glupia :o

Gość ja ukrywam
bo facet sobie przyjezdza kiedy chce czasem go nie ma, wymaga ode mnie zebym do niego dzwoniła, co to qrwa mać mam za nim biegać ???

Gość jest problem
a chcesz za nim biec ?? :)

Gość Halinikahxc
Ile macie lat?I od kiedy uprawiacie seks mam na mysli czy juz dłgugo odkad sie znacie uprawiacie seks moze ona potrzebuje czasu aby sie rozkrecic

Gość ja ukrywam
nie bo baby nie są od tego żeby zabiegać o faceta !!

Gość ja ukrywam
widocznie jesteś jakimś frajerem tak samo jak on więc laska ma to gdzieś

Gość jest problem
skoro tak uważasz, więc nie biegnij :)

Gość Halinikahxc
Poza tym kobiete trzeba rozpalic nie wiem czy wiesz ale one poczebuja czasu aby poczuc pożadanie tak jak faceci z reguły zeby poczuc milosc potrzebuja zcasu.U faceta od razu pojawia sie prawie zawsze podniecenie przy kobiecie lub nie ma go wcale a u kobiety najpierw zauroczenie bicie serca pozniej pozadanie

Gość jest problem
25 i 26, a znamy się od 4 mc.

Gość nie ma a co
kolejny facet który nie potrafi rozgrzać babki i ma pretensje do losu :o bo kobieta to powinna z każdym pierwszym lepszym nieważne jak beznadziejnym w łóżku kolesiem być wulkanem :o

Gość Halinikahxc
rozpaliłęs ja?Odpowiednio przygotowałes do seksu?

Gość jest problem
Po co, rozgrzewać grzałkę skoro obok stoi garnek z wrzątkiem ?

Gość Halinikahxc
Nie bardzo rozumiem ost wypowiedzi sorry mozesz jaśniej?

Gość ja ukrywam
hahaha nie ma co hahaha buhahahahaaa rzeczywiście jakiś frajer, pytasz mnie z usmiechem czy chcę biegać za facetem to Ty też tak lubisz skąd ten głupi uśmiech? widocznie za bardzo ją olewasz więc nie warto żeby była gorącym wulkanem

seks w związku to bardzo wążna sprawa, ale Ty tez powinieneś miec świadomość, że może ona potrzebuje czasu. Poczekaj trochę, może krok po kroku i bedzie coraz bardziej śmiała, wyobraźnia się obudzi. Kobiety sa różne, jadna od razu idzie na całość, inną potrzebuje trochę czasu. Nic się nie zmieni, to odejdziesz - na to zawsze masz czas A co do zarzutu, że ją wykorzysrtałeś - jesli będzie miała to powiedzieć, to już teraz to zrobi, bo z nią poszedłeś do łóżk. 4 miesiące czy 7 miesięcy to już naprawdę nie robi żadnej różnicy, a rozstać zawsze się można z klasą

Gość ja ukrywam
no to jest jasne jakiś leniwy zarozumialec chce napaloną sucz ale sam nie podejmie trudu żeby ja zdobyć ten debil uważa że jak sama sie rozłoży to weźmie, jak nie to nie będzie sie starał. leniwy zarozumiały bufon :o

Gość jest problem
Że nikt mi nie da gwarancji, że ten skryty temperament tam będzie. Dlaczego mam pakować się w coś niejasnego. Skoro wiem, iż są kobiety, z którymi ta kwestia jest jasna.

Gość ja ukrywam
jaki związek on chce tylko sexu i na dodatek żeby była napalona ale sam rozpalić jej nie chce bo jest leniwy i zbyt zapatrzony w siebie tak więc zwal sobie koleś sam !!!

Gość Halinikahxc
w kazdej kobiecie zdrowej istnieja pokłady namietnosci ale szutka jest je wydobyc

Gość aean75
Popieram przedmówcę. POSTARAJ SIĘ TROCHĘ! A nie tylko lezeć i czekać aż kobieta będzie piała z rozkoszy na sam twoj widok. A jak nie leci i nie jest wulkanem seksu w lóżku to znaczy , ze : jest NIE ROZBUDZONA albo myśli o kimś innym. Więcej wyobraźni, mniej wymagań i zadufania w swą ogromną i "porazającą" seksualność, na którą powinny złapać się tabuny wygłodniałych kobiet. Nie ma tak łatwo Kosmito!