Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest problem

męski punkt widzenia

Polecane posty

Gość proponuje panią
z agencji- szybko, profesjonalnie oraz wulkanicznie:) powodzenia

Gość Halinikahxc
Prawdziwy meski facet wie ze kobieta potrzebuje czasu aby sie rozbudzic jesli szybko ma orgazmy i wyje z rozkoszy to jest to zazwyczaj udawana przyjemnosc zeby facet nie czuł sie marny.Tak samo jakbym powiedziała ze albo facet od arzu sie zakochuje i wyznaje mi milosc albo ja nic nie bede robic dla niego nie bede dawac mu tego czego potrzebuje.Facet potrzebuje czasu zeby sie zakochac kobieta zeby sie rozpalic

Gość m.k.
ja mam podobmy problem, tylko z facetem. znamy sie kilka miesięcy, problemy w łóżku zaczynają się od tego, że on ma "małego". pomyślałabym, że to ja jestem nienormalna, ale mam porównanie. i wiem że z innymi było mi lepiej. w sumie sex jest ważny, ale chyba nie najważniejszy

Gość jest problem
Jeśli chodzi o grę wstępna. To powiem jasno, nie uczcie ojca dzieci robić.

Gość Halinikahxc
Nie znajac róznic miedzy plciami trudno byc w jakimkolwiek zwiazku.A nie przyszło ci do głowy co to za kobieta któa od razu ejst napalona tylko na to chetna.Owszem seks jest wazny ale wazne jak do tego podejdziesz szybko to mozan sie zniechecic jelsi kobieta bojac sie ze ja np zostawisz bedzie udawała ze jest super szybciej sie to rozwali niz myslisz najlepsza jest metoda małych kroków

Gość ja ukrywam
ja mojego też mam gdzieś bo jest taki zarozumiały fanfaron który sądzi że będzie robił co chciał i jeszcze mam być napalona. niech spieerdala !!!!!!

no skoro masz ugruntowane podejście na ten temat, to po co pytasz innych o zdanie? no racja, w sumie jak Ci zbytnio nie zależy, to po co tracić czas, kiedy inne, łatwiejsze do rozgrzania stoją w kolejce. Nie rozumiem w czym masz problem, bo sprawa jest prosta jak budowa cepa, zwłaszcza po 4 miesiącach znajomości - albo wóz, albo przewóz

Gość Halinikahxc
Gdybyś był tak doswiadczony nie miałbyś tego problemu

Gość jest problem
Na codzień też się staram i ona to czuje.

Gość proponuje panią
a skąd ty wiesz że taki dobry jesteś w grze wstępnej? bo ci pani "wulkaniczna" powiedziała? sory misiu, ale kobieta zawsze kłamie żeby nie sprawić facetowi przykrości. Ja też tak robię, bo jak raz jednemu powiedziałam prawdę to sie obraził, biedactwo.

Gość ja ukrywam
idź na dziiwki zgadzam sie z przedmówcą będzie szybko i bezproblemowo

Gość jest problem
Może macie racje. Dam jej troche czasu.

Gość ja ukrywam
tylko nie zapomnij w międzyczasie o tych tabunach napalonych w kolejce do Ciebie

Gość jest problem
No tak przecież wszystkie kobiety kłamia. A fałsz zawsze działa dla dobra mężczyzny.

Gość ja ukrywam
a może masz takie rozdwojenie jaźni - chcesz napaloną ale nie chcesz? bo pisząc o tej zimnej wychodzi na to że napalone olewasz. więc o co ci koleś biega ??? schizofrenia?

Gość jest problem
Hmmm Ty masz zapewne temperament :) ale jawnie okazujesz mi, że mnie nie lubisz :)

Gość Halinikahxc
Wina zazwyczaj jest pośrodku gdyby była wieksza szczerosc moze nie byłoby tego problemu ze tyle kobiet udaje

Gość jest problem
Wiem dlatego będe musiał spróbować z nią porozmawiać i liczyć na to, że intuicyjnie nie zacznie grać.

Gość ja ukrywam
nie podrywaj mnie tylko odpowiedz na pytanie o co Ci chodzi, skoro tyle rozkraczonych panienek czeka to po co zawracasz sobie glowe zimna suką?

Gość jest problem
Gdyż nie tylko sam seks jest potrzebny aby stworzyć związek. Szukam jak każdy.

Gość ja ukrywam
Ty chyba jednak masz schizofrenie, najpierw piszesz że tyle napalonych lasek czeka aż je zerzniesz a teraz niby juz szukasz związku. zdecyduj sie

Gość jest problem
Ty to napisałaś ja piszę o zwykłych kobietach.

Gość jest problem
Od początku pisałem o konstruktywnym myśleniu.

Gość ja ukrywam
napisałeś że inna była wulkanem, pisałeś o napalonych wrzątkach i po co zozgrzewać grzałke. na dodatek coś słabo z pamięcią

Gość jegrfrikwearfe
"pociągam ją ale nie umie tego okazać":D :D :D jakbyś ją na prawde pociągał to by umiała

Gość ja ukrywam
skoro są bardziej napalone to idź do nich bądź zdecydowany a nie zastanawiasz się jak jakiś maminsynek

Gość ja ukrywam
może właśnie tego się boi że ją wykorzystasz, wyczuwa to, sam się tu zastanawiasz nad takim potraktowaniem, bardzo nieładnie, ja na jej miejscu w ogóle bym Cie skreśliła albo rzuciła bez sexu pierwsza żebyś mnie nie wyruuchał, idź do suuczek i daj jej spokój. widocznie szkoda Ci czasu, pieniędzy ona widzi twoją niepewność i niezdecydowanie widzi że się zastanawiasz czy warto więc ona stwierdziła że dać Ci też nie warto skoro jesteś takim leniem smierdzacym

Gość jest problem
Myślicie, że jest ze mna z litości..?

Gość ja ukrywam
nie z litości tylko też się zastanawia czy warto bo jesteś niezdecydowany