Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cilestka

nie wiem co robic?prosze o pomoc

Polecane posty

witajcie, mam dziwny problem.kiedys bralam Cilest, zrobilam przerwe i przed wczoraj zaczelam brac,bo wydawalo mi sie ze dostalam okres,ale to bylo tylko plamienie i teraz nic nie widac. mam pytanie, czy moge przestac brac te tabsy(chociaz wzielam juz dwie pigułki),bo nie chcialabym sie \'truc\' nie potrzebnie,bo i tak rozstalam sie z chlopakiem,a pamietam jak wygladaly poczatki brania tych tabsow(bole glowy, nudnosi, dziwna deprecha). mam bole jajnikow, powinnam juz miec okres,a nie mam. czy dostane go normalnie mimo ze wzielam te 2 tabletki??prosze o odpowiedz.pozdrawiam

wg mnie to plamienie to był właśnie okres. okres może się zatrzymać po rozpoczęciu brania tabletek. mimo wszystko proponowałabym skończyć to opakowanie. nie można tak rozpoczynać i kończyć przyjmowania hormonów kiedy się chce, to może być niebezpieczne dla organizmu.

mozesz przerwac branie tabletek ale to tez sie wiarze z rozstrojeniem Twojeg cyklu i tez mozesz miec okres w innym terminie itp.

oczywiscie zdrowiej byloby dokonczyc opakowanie (aby dokonczyc cykl) ale to juz zalezy od Ciebie

:) dziekuje bardzo dziewczyny! macie racje-dokoncze opakowanie, wiem ze to troche lekkomyslne,ze wezme tylko jeden blister pigułek,ale po co mam brac dalej..pozdrawiam