Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meravigliosa

kolega po fachu

Polecane posty

Gość meravigliosa

właściwie nie wiem co zrobić....pewien kolega poznany kilka lat temu w pracy zapadł mi w pamięci, w serce czy też sama nie wiem jak to nazwać. Jakaś głupawa fascynacja, która wraca i wróciła znów. Nawet nie wiem, czy ma kogoś. Nic nie wiem. Kontakt sporadyczny. Umówię się na plotki "o starych rowerach" i będę robić maślane oczy. Beznadzieja. Jesteśmy poważnymi ludźmi przed 40-tką. Chyba dam sobie spokój. Dać?

Gość meravigliosa
nie posiadam rodziny, kolega chyba nie. Od roku nie pytałam. Mam wrażenie , że nie. takie 99%

Gość drozdzowka
Wiesz ja mam podobnie :) i chyba przestraszyłam go tymi maslanymi oczami haha. Teraz juz nawet nie zadzwoni , tylko pisze sms -y czasem. Piekne takie od serca. Kiedys mi powiedział , dlaczego zawsze znajduje dla niego czas , skoro jest stary( 10 lat roznicy).

więć w czym problem? zawsze może Pani go zaprosić na kawę do kawiarni albo na spacer teraz tak ładnie pada śnieg;-) jest wiele rzeczy które można robić bez zobowiązań i wiele miejsc do których można pójść a rozmowa rozwinie się sama. A.... zapomniałam ;-) ja bym sobie nie dawała spokoju... przecież nie zaprosi go Pani ood razu na sex tylko to bedzie rozmowa.... ja myślę nie dawać spokoju... kto nie ryzykuje ten nie wygrywa ;-) bez względu na wiek

Gość drozdzowka
Ale mimo wszystko na Twoim miejscu , zaprosiłabym go. To ze ja stracilam swoja szanse , nie znaczy ze tak bedzie u Ciebie . Tylko uwazaj z tymi oczami:)

Gość meravigliosa
dziobalka, drozdzowka, skarbeńka, Dzięki za sparcie. Kontakt jest bylejaki. Prawda taka, że czasem dzwonię i podsyłam mu klientów. Wyyłam życzenia świąteczne, ot tyle. Środowisko, w którym pracuję jest hermetyczne i prawdę mówiąc boję się ośmieszenia. Od dawna nie pracujemy w tej samej firmie, ale kto wie. To idiotyczne, ale przyszło mi do głowy, że może być też gejem. Może też nie, ale ma kogoś. Pewnie ma.

Jejku nie dowie się pANI, JEŚLI NIE SPRÓBUJE. czy to będzie jakąś zbrodnią jeśli zaprosi go Pani na kawę, herbatę? Chyba wszystkie tu obecne myślimy żę nie... aczkolwiek ja jestem od Pani trochę młodsza więć może mam do tego inne podejście ale wiem jedno... miłość, przyjaźń, zauroczenie.... czy jakie tam jeszcze stany istnieją i gdzieś się w sercach rodzą nie pytają nigdy o wiek... pozdrawiam ;-)

Gość drozdzowka
Hahah wiesz ze ja tez rozwazałam taka mozliwosc ze jeste gejem:D oraz rowniez to ze ma kogos. Przeciez jest dorosłym facetem wiec nic dziwnego. U mnie sprawa wyglada tak ze on napisze cos pieknego jak juz pisałam ciepłe slowa od serca a pozniej milczy i ignoruje moje esmsy. Wiec , przestałam pisac i czekam az on sie odezwie pierwszy.

Gość meravigliosa
skarbeńka, wysłałam sm-sik z zaproszeniem. Czekam. Pewnie odpowie za 2 dni. Kieyś tak zrpbił i zastanawiam się czy to brak zaintresowania czy gra. Mnie szlag trafi. Teraz się będę zastanawiać jak zapytać o stosunki emocjonalno-seksualne. Oj pod górę mam

Gość drozdzowka
Jakbym siebie czytała:) Zycze powodzenia:D

Gość meravigliosa
odpowiedział...oddzwoniłam. Super. Rodziny nie ma. Sprawdziłam błyskawicznie. Raczej też jest sam. Pracoholik. Ja już się rozpływam. Maślane oczy gwarantowane.

Gość drozdzowka
Trzymam kciuki:D