Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaczylijaa

recepcjonistka w salonie Orange

Polecane posty

Gość onaczylijaa

znalazłam taką ofertę pracy, ale w sumie nigdy nie widziałam recepcjonistki w żadnym salonie orange, wie ktoś może czym sie zajmuje?

Gość oj wiem wiem
bo sama taka jestem

Gość onaczylijaa
a zdradzisz czym się zajmujesz;>?:)

to jest ta osoba, ktora nie zajmuje sie bezposrednio obslugiwaniem klienta, ale np kieruje cie do odp osoby, albo udziela podstawowych informacji o ofercie itd. zazwyczaj jak wchodzisz do salonu to recepcjoniscie podbijają do ciebie z pytaniem \"czy moge w czyms pomoc?\" :)

Gość oj wiem wiem
wszystkim :) pierwsza "weryfikacja" klientów - kto z czym i do kogo udzielanie informacji, wysyłanie faksów zamawianie dla salonu pierdół typu - teczki, papier firmowy, reklamówki odbieranie telefonów, umawianie klientów doładowywanie kont tym którzy sami nie potrafią i cała masa innych rzeczy związanych z posiadaniem telefonu :)

Gość onaczylijaa
:) dzięki wielkie, po prostu nigdy nie spotkałam się z recepcjonistką w salonie albo nie zauważyłam jej, a szukam właśnie pracy :) a możesz zdradzić jakie są mniej więcej zarobki?

Gość ooo to bardzo przyjemna
praca!!

Gość nie wiem czy taka przyjemna
ludzie to sa wredziarze

Gość oj wiem wiem
mnie się podoba, ale zapewne nie wszystkim by się podobało czasem ludzie potrafią dopiec :O recepcjoniści są zazwyczaj w salonach firmowych a zarobki to stawka godzinowa zdaje się, ze różnie zależy od miejsca - tzn. miasta

Gość dokladnie a jeszcze jak nie
wyrabiasz bo jestes sama a jest duzo ludzi to jest poracha

Gość oj wiem wiem
na szczęście samej jest się rzadko zwykle jesteśmy w 2 lub nawet 3 ale czasem i trzy jest za mało :)

Gość onaczylijaa
mi by ta praca chyba odpowiadała, bo lubię kontakt z ludźmi :) chociaż wierzę, że bywa ciężko :) a tak orientacyjnie +- ile wychodzi na miesiąc?

Gość oj wiem wiem
ja nie pracuję na cały etat koleżanka która ma cały i miała kilka nadgodzin zarabia ok 1300 zł fortuna po prostu :P jarku co do posuwanka, to raczej Ty byś miał szansę bo u mnie jest szefowa

Gość onaczylijaa
dzięki wielkie za info:) może się skuszę :) wprawdzie kiedyś łudziłam się, że jak skończę studia, to raz dwa znajdę jakąs super pracę, ale czas leci, a tu nic:( w dużych miastach pewnie łatwiej... ale cóż gdzieś trzeba pracować

Gość to pracujesz w wiekszym
salonie. ja bylam sama i byl zapierdol

Gość oj wiem wiem
oj w dużych miastach też różnie :) ale od czegoś trzeba zacząć a taki początek nie jest zły :)

Gość onaczylijaa
w sumie racja, ja jestem po germanistyce, więc nie ma to w sumie nic wspólnego z recepcją;) ale co mi tam ;)

Gość oj wiem wiem
przynajmniej się dogadasz z niemieckojęzycznym klientem :) a tacy też się trafiają

Gość onaczylijaa
hehe, no zawsze coś;)) jutro wyślę cv i zobaczymy czy się w ogóle odezwą :)

Gość onaczylijaa
raz jeden klient wział mnie na kolano a ja tak sie zarumieniła, że aż zeczelam sie pocic i mialam cala mokra bluzeczke :)

Gość onaczylijaa
podszywaczu nicki pomyliłeś :):):P

Gość onaczylijaa
jakze mi wstyd :)

Gość szukam oracy
hej:) własnie dzis bylam na romowie o prace w salonie orange na stanowisko recepcjonistki. Chciałam spytac was czy bardzo jest ciezko ja najbardziej boje sie ze cos zle wysle albo ze nie zrozumiem klienta lub tez złoze zle zamowienia ....:(

Gość marcin098
Recepcjonistka to nie tylko obsługa numeru firmowego. To też znajomość potrzeb klienta, umiejętność przekierowania i pokierowania. Niezbędne jest samokształcenie i udział w szkoleniach. http://www.wirtualnebiuroprogress.pl/obs%C5%82uga%20telefonu%20firmowego