Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaa

Zakochałam siea on dzis mi powiedział ze nie moze miec dzieci

Polecane posty

Gość do nununu
gdybyś go naprawdę kochała, było by ci wszystko jedno czy on może mieć dzieci czy nie, czujesz aż tak wielką potrzebe rozmnożenia się, że jesteś w stanie zrezygnować z tak pięknego uczucia jak miłość? żałosne, jak zwierzę. za to ty jestes cyborgiem i burakiem

Gość załamanaa
on nie sciemnia bo badał sie specjalnie jak byl z poprzednia kobieta bo starali sie o dziecko chyba ponad rok i oboje sie zbadali i wyszło ze to on ma problem , pozniej ona go zostawiła - poprostu go nie kochała lekarz mu powiedział ze takie leki na poprawe jakiosci nasienia raczej sa malo skuteczne ale warto jeszcze sprobowac ja go nie zostawie bo przede wszystkim ma dobry charakter

Gość aisab
ja bym mojego nigdy w takiej sytuacji nie zostawiła! nie iwme czy go kochasz naprawde! bo dzieci sa wazne ale najwaznijsza jest milosc! to prawdziwy test dla waszego zwiazku! a co bedzie potem sie okaza! medycyna sie stale rozwija! nigdy nie wiemy co bedzie za rok dwa! znam tyle przypadków gdzi elekarze załamywali rece a potem sie udawało!

Gość Farmazony hahahahahhaah
przestań kobieto ja ze swoim też prawie rok starałam sie o dziecko aż sie zbadaliśmy i wyszło ze on ma problem. to co nas załamało dla lekarza okazało się na lekki uśmieszek. dostał leki wysłał go do dietetyczki i ok. rozstaliśmy sie bo mnie zdradzał. jak na czacie kiedyś niechcący po rozstaniu "spotkałam" , nie kapnał sie ze to ja a ja go wypytywałam dla picu o była itp to też ściemniał takie głupoty ze został porzucony bo nie może miec dzieci hahahah minelo już troche lat i widać znalazł swoją królewne bo królewna w ciąży hahah facet ci bzdury opowiada bo tak mu wygodnie.

MASZ. KOPIE GADEK Z INNYCH FORUM. dodane: 03-06-2007 o 18:23 autor: arta Czy to prawda ,że na zwiększenie ruchliwości plemników można podać Pregnyl.I czy są jeszcze inne leki , lub witaminy dla mężczyzn. dodane: 03-06-2007 o 20:27 autor: ewawod01 Witaj, nam przy małej ruchliwości plemników lekarz przepisał witaminę - oczywiście przyjmuje ją mój mężczyzna. A swoją drogą to lekarz powiedział, że ruchliwością a w zasadzie zbyt małą ruchliwością nie należy się przejmować. Przy kolejnym badaniu może wyjść zupełnie inaczej a w poprawieniu ruchliwości pomoże też 5 dniowa abstynencja seksualna... a potem do dzieła! Pozdrawiam ====================================== masz dziewczyno internet ????? masz . i do czego ci służy ? tylko do wylewaniażali ? poszukaj w necie informacji o tym, poszukaj forum gdzie ludzie z tym problemem wymieniają się doświadczeniami skoro nie wierzysz mi. z twoim facetem jest coś nie tak - ale nie dlatego ze ma małą ruchliwosc plemników tylko dlatego że gada ci głupoty, widać ma w tym jakiś cel. moze nie chce żebyś robiła sobie jakies przyszłościowe plany z nim związane, bo on takich wobec ciebie nie ma. jeśli jest inaczej, jeśli cię kocha i planuje z tobą przyszlość, to idźcie razem zrobic to badanie, postoisz sobie pod pokoikiem gdzie będzie sobie trzepał do pojemniczka hahhaha a potem razem po odbiór nowych wynikow i RAZEM Z TYMI WYNIKAMI DO ANDROLOGA. zobaczysz ze lekarz nie zobaczy w tej małej ruchliwości dożywotniej tragedii tylko chwilową niedyspozycje spowodowaną zewnętrzymi czynnikami, bo np gościu źle się odżywia, bo może żyje, pracuje w stresie, może siedzacy tryb życia, może jakies leki brał itp itd

Gość załamanaa
ale skad wiesz czy ta kobieta zaszla z nim w ciaze w sposób naturalny ???? mi sie wydaje ze on by nie sciemnial mi takich rzeczy bo mu zalezy na mnie i by zdawal sobie sprawe ze jak ja sie dowiem o jego niepłodnosci to go rzuce jak porzednia dziewczyna

Gość załamanaa
ma mała ilośc i ruchliwość plemnikow chyba lekarz by mu nie gadał głupot ze moze miec dzieci prawdopodobnie tylko w wyniku sztucznego zaplodnienia badał sie i w polsce i w anglii i to samo mu lekarze powiedzieli czemu ty uparcie twierdzisz ze on mnie okłamuje wiem jeszcze jedno ze szukał sobie nawet w anglii jakiejs Polki z dzieckiem lub dziecmi ale zadna mu nie odpowiadala i chcialy tylko wyciagnac od niego pieniadze i nic wiecej

o boŻe jaka kretynka...... nie dziwie się ze facetowi tak łatwo ci nawciskać... ja tej mówie że osobiście byłam ze swoim u lekarza i co lekarz na to. podałam jej przyklad z neta jakiejś dziewczyny która też się z tym zetknela... podpowiedziałam jejżeby sobie sama w necie poszukała informacji o małej ruchliwości plemników a także zeby poszukała forum gdzie ludzie wymieniają się doświadczeniami na ten temat.... a ta jeszcze jakieś głupie pytania na NIE zadaje. jesteś dziecinna skarbie. masz internet a nawet nie umiesz z niego korzystać. wierzysz w byle co nawet nie zadając sobie trudu żeby to sprawdzić - a przeciez niby ci zależy. hahaha po prostu wal się kochana cmok