Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiger Tiger

Jakich cech wygladu i charakteru nie znosicie u mezczyzn

Polecane posty

Gość Tiger Tiger

Gość stara we wsi udawaczka
niezdecydowania

Gość brak higieny
niestety jest to częstsze niż mogłoby sie wydawać:(

długich paznokci brrr aż mnie skręca na samą myśl a jak do tego brudne;/

Gość brak higieny
o rany ja byłam kiedyś z takim na randce:( długie paznokcie opiłowane na okrągło :o +sweterek w romby- niezapomniane przeżycie:(

typowa tutejsza lista: :P - niskim poczuciem własnej wartości, - nieudacznictwem, - brakiem kasy, - nieśmiałością, - małomównością, - kiepskimi umiejętnościami towarzyskimi, - niskim wzrostem, - kiepską budową fizyczną w jedną lub drugą stronę, - brzydką lub dziecinną twarzą, - nie modnymi ciuchami, - brakiem samochodu, - małymi stopami, - brakiem higieny, - brakiem doświadczeń damsko-męskich w wieku 27 lat :P

Gość ergot
a ja wygralem zycie... czy w Twoim wypadku punkt ostatni nie powinien brzmiec 'brak doswiadczenia w sprawach mesko-meskich w wieku 27 lat'? Tak tylko pytam...

nie lubie jak facet ma włosy na klacie, ale takie napawde wielkie ze az mu wychodza z za koszulki... bleeeeeee

oj najbardziej okropne jets kiedy facet o siebie nie dba i na dodatek ma zbyt duze mniemanie o sobie, no i nie cierpie kiedy facet szpanuje kasa na pokaz ;-p

nie do końca siebie :O "brak doswiadczenia w sprawach mesko-meskich w wieku 27 lat" nie bo to jest cytat, mniej wiecej, z jednego z wielu tutejszych tematów :P zresztą to wszystko WASZE wyczytane prze zemnie opinie o kandydatach nie spełniających wymagań w ramach różnych tematów o nieudacznictwie... niestety mam wade i mam dobrą pamięć do słowa pisanego :/

- naprawdę dużej nadwagi - nieumytych włosów - cwaniactwa - gadania tylko o seksie, tzytzkach, ceepsku itd hm.. jak coś mi się przypomni to dopiszę.

Gość
z perspektywy mogę powiedzieć, że zniosę wszystko oprócz niewierności i zakłamania :(

Gość jaruś wrócił
;)

Gość ritaaaa
ja ostatnio bylam z facetem ktory chyba depilował sobie plecy maszynka, bo czuc było taki 'zarost' hmm... sama nie wiem co o tym myslec, ale jakos troche mnie to zdziwilo :classic_cool:

Gość jaruś wrócił
rączki jeszcze bolą?

Gość ritaaaa
troche sie wystraszyłam przyznam bo drapało :P no ale to ex, na szczescie :D W kazdym razie rozumiem ze mozna dbac o siebie, ale pewnie z depilacja mial gorsze problemy niz ja :D

Gość ritaaaa
ten pan ze zdjecia rzeczywiscie oblesny - ale ten typowy blondyn :O

Gość No taaaaak
-niskiego wzrostu -jasnych blond wlosow -wlosow na plecach :o -chamstwa -znieczulicy -nachalnosci

Gość niektóre
nie znoszą owłosionych w miejscach intymnych, niektóre ogolonych, niektóre obrzezanych, niektóre nie obrzezanych, to z forum erotycznego, tak więc wszystko rzecz gustu....