Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta Biełej

Kto wierzy w UFO?

Polecane posty

Gość Marta Biełej

Wierzycie w ufo? ciekawa jestem kto z was wierzy w ufo i z jakiego powodu? Ja nie wierze szczerze mówiąc ale ostatnio dużo osób wierzy i tak mi przyszło na myśl, że niektórzy z nas są naprawdę jak ufo, np. niektórzy (ale nie wszyscy) goście z http://www.emo.xorg.pl Jak ktoś mi napisze że wierzy w ufo niech napisze, czy ktoś widział kiedykolwiek ufo?

Gość nie widzialam ale wlasnie
przeczytalam posta ufoka

Gość AreqQ
są dowody na to że ufo było na ziemi tylko są ukrywane!

Gość a co rozumiesz pod pojeciem
ufo? zielone sworki? Ja tam nie wiem czy wierze, ale skoro my sobie istniejemy i zyjemy na takiej ziemi, to dlaczego gdzie indziej nie ma jakiegos zycia. Jedyny dowod na to ze ufo istnieje to taki ze sie jeszcze z nami nie skontaktowali ;)

Gość upppp
ja wierze ze cos tam jest;0

Gość napewno istnieje gdzies
tam jakies inne zycie. my daleko nie potrafimy dotrzec. nie odkrylismy calej galaktyki

Gość proszę mniej prymitywnie
inne istoty rozumne, cywilizacje - tak ich odwiedziny na Ziemi - nie, raczej nie bo nie ma na to przekonywujących dowodów ta cała ufologia to substytut religii dla pseudoracjonalistów ze skłonnością do spiskowych teorii

Gość polks
ufo to moze jest cywlilizacja da;eko w przód moze uni byli tez ludzmi ale cos sie stao i sa tacy jacy sa nie ma dowoduw na to...wiadomo ze ich technologia jest daleko w przód.,....a dowody na to ze ufo istnieje jest ukrwane...zeby nire było panikiXD

Gość anananan
a ja wierze w święte jerze kocham siebie i należę kiedy pije pije szczerze kiedy pije Bóg mnie szczerze :)

wierze w ufo,to raczej byłoby dziwne,żeby w tak wielkim wszechświecie nie było żadnego innego życia,a to,że nie przylecieli do nas to nic dziwnego,musieliby być super-hiper-mega inteligentni,żeby wynaleźć pojazd,który doleciałby tak daleeeko. ;)

Wierzę, ze jest życie nie tylko na ziemi, ale czy taki typowe UFO??? :O Mozę sie kiedys przekonamy :)

Gość PureEvil
O kurwa. Ale pytanie. Życie pozaziemskie istnieje! Dowody są jasne i niezbite. Fragmenty skał z...Marsa, chyba, ale nie jestem pewien, zawierały w sobie bakterie. Czyli już mamy życie pozaziemskie. A czy jest gdzieś inteligencja równa lub przewyższająca naszą. Może, pewnie tak. Ale to nie UFO. Słowo UFO dotyczy tylko i wyłącznie rzekomych odwiedzin latających spotków. Czyli, że u nas taki cyrk był. W to wątpie, ale nie wykluczam.

Gość Nawiedzony_Ktoś
Mi ufo wczoraj zajebało portfel i paczkę fajek. Lecieli se centralnie nad lasem, a ja jechałem rowerem i pokazuję im cześć, a te skurwysyny sru na ziemię i mnie obrabowały. Byłem na policji, ale mi nie uwierzyli. Teraz wybieram się do pana Jackowskiego, żeby mi pomógł. Jakby co to dam znać.