Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

specyficzna

bałwanek z przodu, czyli wątek jak tysiące innych...

Polecane posty

przez ostatni rok przytyłam ponad 10 kg, tera osiągnęłam wagę dla mnie krytyczną i zapaliła się czerwona lampka może ktoś chce mi potowarzyszyć w walce o szczuplejszą figurę i lepszy nastrój? a przy okazji zadbać o siebie ?

Ja się mogę do Ciebie przyłączyć. Co prawda w święta nie przytyłam ale i tak się czuje jakaś zapchana i przeżarta więc czas powrócić do chudnięcia :) Powracam na poczciwe MŻ i RD :) i tak się zastanawiam co by tu poćwiczyć :)

Ja też przez Święta przytyłam 10 kilo... masakra :( ale od dziś przede wszystkim zero słodkości !!!

witaj :) cieszę się, że chcesz się przyłączyć.. myślę, że to bardzo dobra dieta ;) ja też będę mniej jeść a przede wszystkim zdrowiej jeść choć to będzie ciężkie bo często mniewam tzw głód węglowodanowy (związane to jest z depresją którą leczę i zażywanymi lekami).. ja mam rowerek treningowy i agrafkę do ćwiczeń ale brakowało mi mobilizacji do regularnych ćwiczeń

Startuje z Wami. Czuję się gruba... Na początek więcej ruchu, ograniczanie węglowodanów, więcej wody i czerwonej herbaty.

ja od wczoraj jestem na diecie :) kupilam sobie sokowirowke, pije duzo sokow warzywnych, czasem owocowe, oprocz tego ograniczam weglowodany, planuje jesc ryby, drób, nabial, orzeczy, no i oczywiscie owoce i warzywa. Zero słodyczy :o ok. 1000-1200kcal. dziennie, do tego fitness 2 razy w tygodniu. Chce schudnac 5-7kg. :)

Czerwona herbate pije ok. 2-3 razy dziennie, ale w sumie juz od dawna. Teraz planuje pic tez zielona i oczywiscie duzo wody mineralnej.

Gość specyficza
muszę się rzeprosic z czerwoną i zieloną herbatką no i wodą mineralną a ograniczyć kawę,na początek spróbuję zastosować tygodniową dietkę z Vity, żeby zapanować nad apetytem i pozbyć się tego poświątecznego uczucia przepełnienia.. gdzieś czytałam, że gubienie kg powinno się zacząć od oczyszczenia organizmu z toksyn itp tylko jak ?

Ile wazycie? Ja mam 170 cm wzrostu i ważę ok 73kg. Zważe się jutro rano, to bedzie bardziej wiarygodny wynik. Mój pierwszy cel to zejść poniżej 70 kg. A później dalej...

Gość Yfoneczka
Hello dziewczynki, Ja tez od wczoraj dietka bo ja przytyłam 15 kg a chce zrzucic 30 :( (miałam złamana noge i 10 tyg w gipsie ) Tak wieć jak to mówią w grupie raźniej. Może w poniedziałki bedziemy się informowac o naszych osiągnieciach wagowych ??

Gość axelala
ja tez chętnie sie przyłącze i z największą przyjemnością pozbędę sie 5-6 kg. RAZEM ZAWSZE ŁATWIEJ;)) ale ja planuje wypróbować dietę south beach chociaż to podobno nie dieta tylko sposób odżywiania:) poczytajcie na necie o tym:)

Gość axelala
ja tez mam 170 waze 60 ale denerwuje mnie moj brzuch i jestem w gornej granicy wagi idealnej a chialabym zejsc do tej dolnej granicy czyli 54-55

Jestem po 45minutowych ćwiczeniach i planuje już nic nie jeść, tylko wlewać w siebie wodę i herbatę.

A ja jestem po sporym kawałku tortu :) Jakieś dziwne to moje odchudzanie :) A co mi tam :) Został mi od wczoraj :) Ale chyba sobie poćwiczę jeszcze wieczorkiem :) W ogóle to się przymierzam do kupna nowego rowerka treningowego, bo stary mi się rozklekotał. Zasadniczo wolę wiosła ale bym sobie popedałowała dla urozmaicenia.

Stało się :) Zamówiłam rower :) A resztę tortu zamroziłam :) Zamrożonego tak łatwo nie podjem :)

Witam ;) To dobre z tym tortem. Ja też wyczyściłam wszystko co mogłoby mnie kusić i było w moim zasięgu. Zawsze lepiej jak nie ma pokus. A teraz idę robić brzuszki, tak jeszcze przed śniadaniem. Czuję, że mam dużo motywacji!

Ja to się zastanawiam czy sobie nie zrobić oczyszczania na dobry początek diety. Tym bardziej że ostatnio antybiotyki brałam. Może by mi się lepiej chudło?

Chodzi mi o oczyszczanie wątroby według Tombaka. Popija się wtedy olej i sok cytrynowy+ciepłe okłady na wątrobę+lewatywa.

hej dziewczyny :) o rany takie oczyszczanie to dość poważne .. ja to zrobie sobie dzień na owocach lub głodówkowy z dużą ilością wody z cytryną i zielonej herbaty. Dziś się wybieram na basen mam nadzieję, że nie zamarzne w drodzę ;) jak Wam idzie ?

Też chciałam sobie zrobić jakiś dzień na samych warzywach- może w niedziele. Ja zakończyłam jedzenie na dziś. Teraz pora na ćwiczenia. Rano jak robiłam brzuszki to czułam zakwasy po wczoraj- to super! ;) To idę się powyginać w rytm muzyki... :P

hej :) co taka cisza? bylam w aptece i polecono mi na oczyszczenie picie rozciencznego ekstraktu z grejfrutazobaczymy :)