Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wadina

czy moge tak zrobic ?

Polecane posty

Gość wadina

mam pytanie. Niedlugo chlopak wraca z delegacji, bedzie tu tylko tydzien i wiadomo chcialabym sie z nim kochac jednak dostane krawawienia z odstawienia,bo akurat bede konczyla opakowanie czy w zwiazku tym, moge wziac 18 tabletek z opakowana, zrobic przerwe 7dniowa ,wtedy dostane okres, a on jak wroci , zaczne nowe opakowanie i krwawienia nie bedzie. czy 18 tabletek juz sprawia ze jestem zabezpieczona, czy jak zaczne nowe opakowanie,moge sie kochac bez dodatkowego zabezpieczenia ??

weź dwa opakowania pod rząd nic ci nie będzie ale nie rób tego za często

powinnas nie robic wogole przerwy 7 dniowej tylko zaczac kolejne opakowanie

Gość wadina
w sumie racja :) dziekować :)

wadina - ale tak jak napisałaś też możesz zrobić. od 16 tabletki działa full zabezpieczenia.

Gość wadina
bo wlasnie tak wyczytalam na ulotce, ze jesli zapomni sie tabletki z 3 opakowania, mozna juz je skonczyc, i zrobic przerwe..potem po 7 dniach od nowa wiec zastanawiam sie, ktore rozwiazanie bedzie lepsze dla organizmu...

Nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby brać mniej tabsów i wcześniej robić przerwę... Bardziej pewne będzie jeśli wcale nie zrobisz przerwy - to jest bezpieczne - byle nie za często ;-*

Gość Spokojnie Spokojnie
weź 2 opakowania po rząd bez przerwy Ale ja jak bym miała tak rzadko chłopa do użytku - to dla zdrowia - przeszłabym na prezerwatywy - po co ci hormony jak chłopa nie ma prawie?

Gość grecjanaa
Tak jak dziewczyny mówią, weź dwa opakowania pod rząd . :)

Wiekszosc producentow pigulek umieszcza w ulotkach informacje, ze aby przesunac termin krwawienia nie nalezy zazywac mniejszej ilosci tabletek, niz zawiera opakowanie.

Gość wadina
dziękuję wam bardzo. a on to do kwietnia tak w rozjazdach bedzie gora do czerwca.tabletki daja mi wiekszy komfort i nie chce wirowac z nimi ze raz rzuce,potem znow zaczne brac... :)