Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

czuję się jak szmata

Polecane posty

Gość rysio czesio i barbarka
Niedopasowanie wł óżku to główna przyczyna rozwodów, mówiąc kocham oznacza tyle mniej więcej , że nigdy cię nie opuszcze.... Jak kobieta jest zimna to każdy facet zostawi...a nikt nie chce zostawiać osoby której powiedział kocham...wieć sorry ale racja jest po naszej stronie

Gość kropeczka b.
ale przynudzacie ludzie..... autorko troche przesadzilas z nazwa tematu, wcale nie jestes szmata, tylko mądrą, wartościową kobietka , ktora ma wżyciu inne cele niż sex. bo niesztuka jest dać.. ja za to staram sie rewanżować sie jemu w inny sposob być dla niego oparciem, cieplem. mam nadzieje, ze on mnie rozumie.

Gość kropeczka b.
żebys sie nie zdziwil podszywaczu.

Gość jego kumple
mowi nam, że jesteś zimna i szuka innej więc lepiej szybko się zmień

Gość kropeczka b.
mam w sobie duzo ciepla i milosci szczegolnie dla niego. w przyszlosci nie mam zamiaru byc jakas kloda. poprostu jestem odpowiedzialna za swoje czyny.

Gość jeśli kobieta która ma taki
dylemat jak autorka, nie jest ani mądra ani wartościowa tylko najzwyklejsza w świecie lesba, albo aseksualna neurotyczna suka, i szkoda faceta że taki pechowy

Gość valerian
osoba ktora nie uprawia seksu nie moze wiedziec jaki ma temperament...nawet moze ci sie wydawac ze bedziesz miala ogromny a mozesz byc kloda

Gość dlaczego tak jest
człowieku a kto ci powiedział że nie zamierzam uprawiać sexu,teraz nie,jeszcze nie.Na razie jest dobrze,super nam się układa bez sexu to moze chyba jeszcze poczekać,

Gość kropeczka b.
czy wam trudno zrozumiec ze zyją jeszcze na tym swiecie istotki, dla ktorych sex nie jest najwazniejszy,. kurde ludzie troche szacunku. sa jeszce inne wazne rzeczy a wy ciagle o seksie jaki on wazny itp. bzury. najwazniejsze to zeby ludzie potrafili ze soba zyc i porozumiec sie, jesli to wystepuje to i jest wspolgranie w lozku.

Gość kropeczka b.
podszywaczu troche ci sie informacje pomylily... jesli ktos inaczej mysli, to juz odrazu jest inny, gorszy.. P.S. o moja urode sie nie martw, bo akurat z tym mam najmniejszy problem.

Gość to po co żyją jak seks
nie jest najważniejszy????????????????????????????????????????

najwazniejsze to zeby ludzie potrafili ze soba zyc i porozumiec sie, jesli to wystepuje to i jest wspolgranie w lozku." najwazniejsze zeby sie umieli dogadac-to fakt, ale nie znaczy to ze w łóżku tez tak bedzie- niestety. mowcie co chcecie, ale sex jest wazny.

Gość kropeczka b.
czy tutaj nie mozna normalnie wypowiedziec sie na dany temat, zawsze trafi sie jakis dzieciac o ograniczonym mysleniu i sie podszywa. zeby to jeszcze bylo smieszne to i ja bym sie posmiala, ale to jest zalosne tak samo jak ta osoba , ktora to pisze.

Gość kropeczka b.
użyj troche szarych komórek, jeśli w ogole je masz

Gość kropeczka b.
co zabolało podszywaczu??? no cóż prawda zawsze boli.

Gość kropeczka b.
wow- chyba moderator zadziałał.

Gość Arnold Ch.
Ale wymiana ciosów. Gonzo się zapędził, ale ty, żabko, też nie wyobrażaj sobie za dużo! To, że ty lubisz trzymać swój dziwiczy skarb przez wieki w naftalinie flanelowych gaci, nie znaczy, że wszystkie konbiety są takie. Normalne są w dużej większości. Zapewniam cię!

Gość kropeczka b.
Arnol proponuje, zebys przeczytal to co na pisales ze zrozumieniem i napisal w skrocie o co chodzi. nie mam zamiaru czekać wieki, tylko na moment kiedy bede pewna siebie i jego uczuc. Myslisz, ze jak dziewczyna jest dziewicą to odrazu musi być brzydka- widocznie jeszcze malo o zyciu wiesz, jesli tak sadzisz.

Gość to po co żyją jak seks
to pozostaje druga możliwość , jest głupia.

Gość Prawie Arnold
Arnold, daj spokój chłopie! Ty lubisz posuwać laski inteligentne, a inni wolą takie jak kwiatuszek, czy kropeczka, czy coś tam. Wcale nie musi być brzydka, choć najczęściej tak jest. Bo pasztety mało że są pasztetami, to często urobią sobie do tego ideologię typu kwiatuszek, żeby podtrzymać się na duchu. Jest spoko!

Gość siejjjjjjjjjjjjjjjjj
racja a pasztetons zawsze pozostanie pasztetonsem, obojętnie jaką by urobił ideologię do swojego buńczucznego wyglądu

Gość dlaczego tak jest
gdybym napisała że zastanawiam sie którego wybrac bo z x jest mi lepiej w łózku napisałbyś że jestem dziwka, tak źle tak neidobrze reprezentujesz typ którego najbartdziej nie lubię:o taka hipokryzja

Gość Znaczy się do kogo ten wtręt

Gość kropeczka b.
na tym forum nie da sie chyba normalnie wypowiedziec. spojrz lepiej jeden z drugim na siebie takie z was lovelasy? wątpie. wiec czepiacie sie wszystich o wszystko. Dlaczego tak jest-> masz racje jak bym napisala, ze dalam ciala po miesiacu to tez by sie odezwali, ze latwa jestem, ze sie nie szanuje. okreslcie sie wkoncu o co wam tak ogolnie chodzi?