Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

czuję się jak szmata

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest

sypiam z chłopakiem,nie uprawiamy seksu ale pozwalam bu sciągac sobie bluzke,dol nie. nie wiem dlaczego sie tak czuyje,jesteśmy razem pol roku,nigdy nie powiedział że mnie kocha ale że mu zależy, tęskni jak mnie nie ma,ale czuję sie fatalnie :o dlaczego z jednej strony nie chcę wyjśc na łatwą panienkę a z drugiej na jakąś cnotkę:(

Gość bgf
facet jak tęskni, to znaczy, ze kocha. A skoro ty się tak czujesz, to znaczy, że nie jestes gotowa jeszcze na sex z tym facetem.

Gość dlaczego tak jest
dzięki to że nie jestem gotowa to wiem,on zresztą chyba też ne jest:) mimo że się do mnie dobiera a ja chyba boję się że mnie wykorzysta,mimo że to mi jakoś do niego wcale ne pasuje...

Gość bgf
za bardzo się przejmujesz, ale zastanów się, czy ty naprawde chcesz z nim być, skoro masz takie odczucia po bliższych kontaktach z nim. A to, że po pół roku tylko zdjęłaś bluzkę to jest jak najbardziej normalne, a nawet godne podziwu;) bo coraz mniej takich dziewczyn.. ile masz lat?

Boże co za prymityw... Nie słuchaj go dziewczyno! Pogadaj z nim szczerze o jego uczuciach do Ciebie. Wygląda na to, że nie jesteś pewna co tak naprawdę Was łączy więc twoje czucie się "szmatą" jest tu uzasadnione - choć jak dla mnie zupełnie niepotrzebne...

Gość dlaczego tak jest
22 :p i nie jestem jakimś koszmarem frankensteina :) chcę z nim być,to na pewno

Gość valerian
widocznie nie doroslas do bliskosci....daj m uspokoj bo go zranisz

Gość kropeczka b.
Dlaczego tak jest...-> normalnie jakbym siebie czytała- dosłownie . myslalam, ze tylko ja taka dziwna jestem, a tu prosze niespodzianka. tez nie jestem pewna jego uczuc i dlatego mu za wiele nie pozwalam. ale mysle, ze jak jemu na Tobie zalezy to poczeka do momentu aż będziesz calkowicie pewna. wierzę że tak się stanie w moim i Twoim przypadku, że oni okażą nam zrozumienie i cierpliwość (to takie moje ciche pragnienie) bo mi na Nim Bardzo Zależy, ale pożyjemy zobaczymy.......

jak masz 22 lata to nie masz sie co przejmowac zdjeta bluzeczką:P oddaj sie przyjemnoci i juz :P jesli nie chcesz sexu to nie, i tyle, nie ma co sie zmuszac. podziwiam ze tyle wytrzymujesz... ;) pol roku i dopiero bluzeczka... ;)ale kazdy ma swoje tempo.

Gość dlaczego tak jest
kropeczko b.-> a Twój powiedział Ci chociaz że Cię kocha? długo jesteście razem? ja nparawde czasami zastanawiams ie skąd u mnie takie dylematy i to dziwne uczucie...

Gość kropeczka b.
valerian , ale ty głopoty wypisujesz- poprostu dziewczyna potrzebuje czasu, zeby mu calkowicie zaufac. Ja nie wiem jak bym sie zachowala, jak by mnie moj zostawil, dlatego ze juz mnie zaliczyl...dlatego czekam na odpowiedni moment

Gość kropeczka b.
Dlaczego tak jest-> nie sluchaj tych glupot, te panny ktore tak na Ciebie najeżdzaja, nie moga uwiezyc, ze sa jeszce na tym swiecie dziewczyny, dla ktorych liczy sie prawdziwa milosc i szacunek. one tego nie znaja i wypisuja bzdety na Twoj temat

Gość kropeczka b.
jestesmy ze soba ok 8 miesiecy. mowi mi czesto że tęskni, że mu zalezy, ale tak samo jak u Ciebie nie powiedzial mi slowa "Kocham". troche sie obraza na mnie że jestem taka niedostepna, ale tylko dlatego że nie jestem Pewna co on wlasciwie do mnie czuje, czy mówi prawde. troche jestem w kropce, bo widze,że sie troche chlopak meczy, ale nie zrobie tego tylko dlatego, że on chce- widomo oni to zawsze by chcieli. sama juz nie wiem co z tego wyniknie........

Gość dlaczego tak jest
kropeczko b.-> powiem Ci, że wydaje mi się wrecz jestem pewna że jemu się to podoba nie chciałby się ze mną od razu przespać... Twój cjhłopak tez to na pewno doceni 🌼

Gość kropeczka b.
Bardzo śmieszne podszywaczu- żal mi tylko twoich rodzicow, bo maja takie ograniczone dziecko.

Gość elcomander
Jak nie jesteś pewna to znaczy, że nie jesteś gotowa, musisz wiedzieć czy to naprawdę miłość, skoro ci jeszcze tego nie powiedział... poczekaj... on tez jak kocha to poczeka... aż dziw że mówię to ja mężczyzna ; p

Gość valerian
a jak ma sie czuc ten facet ? pol roku i nie moze mu zaufac ? To facet moze miec obawy ze jest tylko przystankiem, ktory dostarcza jej rozrywek i zajmuje czas wolny, a ty szukasz sobie lepszego....

Gość rysio czesio i barbarka
facet powinien tak zrobic, ze jak ty laskawie bedziesz gotowa to wtedy on przestanie byc i ty sobie czekaj rok...zobaczymy ile wytrzymasz...

Gość kropeczka b.
valerian co Ty znowu wymyslasz. troche zaufania do drugiej osoby. mi nawet do glowy by nie przyszlo, żeby szukac sobie drugiego(lepszego) faceta. jesli jestem z kims to dlatego, ze ta druga osoba mi sie podoba, ja nie chce kogos innego, tylko chce zeby mnie tez zrozumial i dal czas. czy to takie trudne do zaakceptowania?????

Gość teraz to ja
czuje sie jak szmata... dziewczyna ma 22 lata , jest z chlopakiem pol roku i dopiero pozwoliła sobie sciagnac bluzke... ;P ja mam 20 lat i 3 partnerów w łóżku ;/ (nie przygodnych dyskotekowych)

Gość kropeczka b.
kazdy inaczej mysli.. ale to chyba dobrze, bo swiat bylby strasznie nudny. bo ja np. nie chce, zeby moj facet spotykal sie ze mna tylko dla zaspokojenia swojego pożadania.

Gość valerian
mowisz o zaufaniu a ta dziewczyna go nie ma po pol roku bycia z facetem...to ze ty tak nie robisz nie znaczy ze inne twoje kolezanki Polki tak nie robia...znam mnostwo przykladow gdzie kobiety sa z kims na zasadzie lepiej nie byc samemu a w miedzy czasie kogos lepszego sobie znajde...ot taka wasz proznosc..... Sorry ale zycie mnie nauczylo ze kobiety to ostatnie istoty na ziemii ktorym mozna ufac...

Gość kropeczka b.
ja potrzebuje czuc sie pewna, ze jest ze mna nie dla sexu ale dlatego ze umiemy ze soba rozmawiac, byc dla siebie poniekad przyjaciolmi. achh czy ja tak wiele wymagam..? chyba nie

Gość nowy rok
a najlepsze jest to, ze teraz z tym pierwszym to sie "bawia" pol roku, albo i poltora, ale jak sie tak zdarzy ze to nie bedzie pierwszy, to z drugim bez zadnych wew watpliwosci zaczna po 2 mc :)

Gość dlaczego tak jest
no dokładnie.Ufam mu ale jeśli chodzi o sex to co innego,nie aż tak, i bardzo mi na nim zalezy,nie przyszłoby mi do głowy żeby szukać sobie kogoś"lepszego".Uwielbiam kiedy mówi że tęskni itd,a to że nie powiedział mi jeszcze ze mnie kocha(czasami mnie zastanawia)ale z drugierj strony gdbym to szybko usłyszała byłoby bez sensu,takie rzucanie słów na wiatr...

Gość rysio czesio i barbarka
jak ma ci powiedzieć, że cię kocha jak nie wie jaka jesteś w łóżku ?

Gość kropeczka b.
Bo do miłości czlowiek dorasta, nawet latami. zauroczyc sie latwo, ale kochac szczerze i prawdziwie jest o wiele trudniej. rozni sa ludzie i rozne sa ich poglady. chlopak to by odrazu chcial wszystko naraz- sex, milosc itp. a tego niestety trzeba sie nauczyc- 6 miesiecy to jest nic w porownaniu z calym zyciem

Gość kropeczka b.
Rysio o to sie nie martw. dla mnie priorytetem są uczucia, a na samym koncu sex

Gość nowy rok
do czasu az sie rozpedzisz, i nagle sie okaze ze to on nie bardzo chce ( z roznych powodow) ...zaczniesz inaczej gadac, i porozwazasz rozstanie :)

Gość kropeczka b.
jeszcze jedno- za bardzo mi na nim zalezy, zeby tak szybko włazic z nim do lozka. ale to jest tylko moj poglad na te sprawy, kazdy niech postepuje wedlug swoich odczuc.