Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka696

problemy z naszą-klasą

Polecane posty

Hej! czy ktoś z was ma jeszcze problemy z połączeniem sie z naszą-klasą? od jakiegoś czasu próbuję sie połączyć bezskutecznie :(

Gość no mi tez dzis nie dziala
ta stronka

Gość jejaa
to dlatego, że klasa się nam rozpadła :-O

Ciekawe co się stało...mam nadzieję ze wszystko będzie ok bo stronka jest naprawde super

wiem że to erotyka, najbardziej poczytny temat ;P a tak na poważnie to pomyliłam się

Gość adamraf
Zakupiono nowy serwer - do końca stycznia będzie uruchomiony - będzie śmigał jak ta lala

Gość hopin
wchodzicie na stronkę i nie czytacie, trzeci komunikat na głównej stronie po zalogowaniu się: W odpowiedzi na Wasze pytania dotyczące postępów prac nad wydajnością portalu, zamieszczamy poniżej harmonogram prac. 12 listopada 2007 - zakup serwerów; 23 listopada 2007 - dostawa serwerów do serwerowni; 24 listopada 2007 - składanie szaf; 25 - 26 listopada 2007 - składanie komputerów; 27 - 28 listopada 2007 - kolejna dostawa sprzętu, montowanie sieci, testowanie sieci, dysków, pamięci; 29 listopada 2007 - składanie ewentualnej reklamacji do dostawcy sprzętu; 30 listopada 2007 - konfigurowanie serwerów, kopiowanie danych; 1 - 11 grudnia 2007 - konfigurowanie serwerów; 12 grudnia 2007 - testowanie fragmentu architektury; 13 - 19 grudnia 2007 - konfigurowanie serwerów; 20 grudnia 2007 - testowanie fragmentu architektury; 21 - 22 grudnia 2007 - konfigurowanie serwerów; 23 grudnia 2007 - testy obciążeniowe, sprawdzanie wydolności systemu w przypadku awarii, któregoś z serwerów; 26 - 27 grudnia 2007 - nanoszenie poprawek; 28 - 31 grudnia 2007 - testowanie całego systemu; 2 stycznia 2008 - nanoszenie poprawek; 3 - 6 stycznia 2008 - finalne testowanie; 7 stycznia 2008 - uruchomienie serwerowni nasza-klasa.pl; 8 stycznia 2008 - nasza-klasa.pl osiąga prędkość światła;)

Gość marzenka09876543
wczoraj działała mi bardzo wolno

Gość ehhh ta nasza-klasa
jak zwykle polacy daja dowod, ze tylko historia i przeszloscia zyja.