Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfgg

Decydować się na seks czy nie?

Polecane posty

Gość fdsfgg

Od paru miesiecy mam chlopaka. Ostatnio zaczelam miec ochote na seks z nim ale sama nie jestem tego pewna... bo z jednej strony nie wiem co do niego czuje, nie wiem co on do mnie czuje, poza tym ciagle wydaje mi sie, ze to jeszcze nie ten wlasciwy oraz... nie chcialabym sie \'szmacic\' jak wiekszosc dziewczyn w dzisiejszych czasach. A byc moze jak zaczne to z nim robic to on straci do mnie szacunek i nie bedzie juz tak dobrze traktowal mnie jak na poczatku. Dlatego moze lepiej tego nie robic ale z drugiej strony mam na to ochote. Nigdy jeszcze tego nie robilam... sama nie wiem.

Gość Alergologd
Zrob mu loda z połykiem, potem wyliz dupe, a na koniec wsadz sobie w cipe dwulitrowa butelke, podczas gdy on naszczy ci do mordy i nasra na cyce. Moze byc? Tak na poczatek...

Gość gogohandoff
to zalezy ile masz lat ; p

Gość fdsfgg
No najmłodsza juz nie jestem, prawie 24....

Gość Lakaa
A to Twoj 1 raz? :)

Co za niewyżyty ćwok... A ile masz lat autorko topiku? Ja miałam kiedyś taki dylemat i zrobiłam to po 5 miesiącach. Też nie byłam pewna - ale jak się chcesz z kimś kochać to to nie musi być przecież twój pierwszy i ostatni facet. A widzę, że ewidentnie chcesz...:)

Gość powiem Ci tak...
3 lata temu stanęłam przed podobnym dylematem, tylko miałam lat 20. Nie zdecydowałam się w końcu i dziś tego żałuję. Radziłabym Ci pozbyc się tego przeświadczenia, że gdy kobieta (tak, bo Ty juz kobietą jesteś) uprawia seks to jest równoznaczne z "zeszmaceniem się". Kobieto, seks jest dla ludzi, bez wzgledu na płeć. Baw sie dobrze, bo życie jest tylko jedno i nie cofniesz minionego czasu.

Gość Ulka z miasta
sama napisalas ze nie jestes pewna, ze nie wiesz co czujesz-jesli jest tak, poczekaj, przeciez fizyczna milosc dzieli sie z kims, kogo sie kocha... ja czekalam , mialam 22 lata kiedy byl moj 1 raz, chlopaka znalam 3 miesiace, to bylo w jego ostatni dzien kiedy byl w kraju, do dzis jestesmy z soba, a minely 3 lata! No i co najwazniejsze- czekalam az powiedzial KOCHAM, i ja tez.

Gość elstudentos
Hmm, to już jesteś świadoma co i jak jest z tym związane, jeśli naszła cię ochota to normalne, powiem tak, jeśli jesteś na to gotowa nie proś, poczekaj aż sam będzie chciał... Jeśli nie będzie się spieszył to możesz być o tyle pewniejsza, że mu zależy na tobie, i nie spieszy się bo na wszystko przyjdzie czas, choć to tez zależy od jego doświadczenia i takie tam. Najprawdopodobniej to złoży się tak, że nawet nie będziesz wiedzieć kiedy to się stało. ;]

Gość ******************************
Eh, dziecko, dziecko, korzystaj i ucz się! Jak nie ten, to inny! Czemu się boisz, ze straci szacunek? Co niby, faceci mogą, a dziewczyny, to od razu "szmaty"? To przecież obydwie strony w seksie uczestniczą? Co to za święci panowie! jeśli straci szacunek, to powinien go stracić tez dal siebie! jeśli nie będzie miał do Ciebie odpowiedniego szacunku, ze to go kopnij w tyłek i poszukaj gościa na poziomie! A z takim to nie warto robić żadnych planów! Seks to piękna rzecz, korzystaj, nie czekaj na tego jedynego! jeśli się okaże, ze to ten, to tym lepiej, a jak nie, to będziesz miała lepsze rozeznanie... heheh, bo seks jest bardzo ważny w zwiazku. Pozdrawiam ***************************************************

Gość ******************************
tylko wcześniej idź po pigułki do ginekologa... :)

a czemu ma do ciebie stracic szacunek bo z nim spałas ?? widac zęś młoda a jesli zacznie ci inaczej traktowac to chiał tylko seksu nic wiecej seks jest cudowny i korzystaj

Gość fdsfgg
Ale ja go chyba nie kocham. Może lepiej poczekać az bede juz na sto procent pewna swoich uczuc :)

Gość do powiem Ci tak
za ten tekst: "Radziłabym Ci pozbyc się tego przeświadczenia, że gdy kobieta (tak, bo Ty juz kobietą jesteś) uprawia seks to jest równoznaczne z "zeszmaceniem się". Kobieto, seks jest dla ludzi, bez wzgledu na płeć." już cię lubie :) szkoda ze nie wszyscy tak do tego podchodzą.

Po tym co się dziewczyna naczyta na tym forum, to wcale się nie dziwię, że ma opory. Są tacy, którzy traktują dziewice jako jedyną formę występowania kobiety w stanie wolnym, inne to formy skażone i zeszmacone, że tak użyję tego radosnego języka rodem z brukowców. Oczywiście wg owych mocno sfrustrowanych panów, mężczyzn podobny problem nie dotyczy. Bardzo dobrze to rozumiem. Masz wybór: sex z partnerem, który Cię pociąga albo czekanie na tego, z którym spędzisz całe życie. Co dla Ciebie ważniejsze? Wybór należy do Ciebie, bo Ty poniesiesz jego konsekwencje.

i tak zrobisz co uważasz ja mojego meża nie kochałm a z nim sypiałam ( oboje bylismy po wieloletnich niue\danych związkach ) i tak sie w sobie zakochalismy seks jest wazny w związku

Gość fdsfgg
To chyba lepiej jeszcze poczekać na tego jedynego. Trudno, tyle juz czekam wiec jeszcze mogę... watpie, zebym sie zakochala w nim jak zaczne z nim sypiac.

Gość moim zdaniem tak
"Co to za święci panowie! jeśli straci szacunek, to powinien go stracić tez dal siebie! jeśli nie będzie miał do Ciebie odpowiedniego szacunku, ze to go kopnij w tyłek i poszukaj gościa na poziomie!" tylko ze gosc na poziomie moze nie chciec laski, co zna smak seksu bez milosci i swieta nie jest