Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbjks

Wariuje!!!! co ja mam z nim zrobić

Polecane posty

Gość bbjks

pomozcie bo nie moge sie na niczym skupic a mam mnóstwo pracy. Spotkamy sie, jest cudownie, wspaniale. Potem wysyła jeden dzien słodkie smsy i potem kilka dni cisza zupełna, a potem znowu. Normalnie zaczynam gardzic sama soba. Ja przez niego wariuje!!!!!

Gość bbjks
no własnie tak co 3-4 dni. On pracuje, ale ja tez.

Gość bbjks
Zgadzam sie,ze powinnam to zakończyc, ale lubie z nim byc, a nawet wiecej niz lubie.

Gość looklikefire
zalezy ile ze soba jestescie, jesli to poczatek znajomosci to daj sobie z nim spokoj

Gość bbjks
poczatek, oszukiwalam sie,ze chce ze mna byc. Jak sie go pytam, to mowi,ze uwielbia. Nie wiem, moze jest cos o czym ja nie wiem.

Gość bbjks
no ale macie racje, musze o nim zapomniec... bo mnie z roboty wyleją ;-) Siedze jak nastolatka i rozmyslam: Lubi, nie lubi...:-)

Gość fdsfgg
chyba manipuluje tobą. ja bym go olala. jakby mu zalezalo to by codziennie sie odzywal.

Gość bbjks
dziękuje za odpowiedzi, potrzebowałam kogos kto mi na glowe kbeł zimnej wody wyleje. pozdrawiam i powodzenia

Olej, zostaw, rzuć chociaż w sumie możesz jeszcze zaryzykować i zapytać dlaczego sie nie odzywa zbyt czesto

Gość mnie działa
autorko znam taki typ :) Tez na spotkaniu mnie uwielbia i w smsach a potem nagle cisza:/ Potem po 3 dniach pisze slodkie rzeczy itd itp i chce sie spotkac:o bez przesady:o poza tym gadanie,ze on pracuje jest głupie bo napsanie smsa to jest pol minuty:o

Gość bbjks
To nawet jest wiecej takich jak on;-), Nigdy nie spotkałam sie z takim zachowanem, no bo co to za problem zadzwonic czy wysłac smsa. Dzieki za odp, nastepnym razem powiem,ze cos sie zmieniło w moim zyciu od tych 4 dni. Dlaczego nie moge poznac normalnego faceta!

Gość nnnxxx
No to i ja powinnam sie podpisac... na poczatku tez wariowalam a teraz jest inaczej, uwielbiamy sie oboje teraz o tym wiem. Ja nie potrafie zajac sie niczym ciagle o nim mysle, mam nadzieje, a zreszta nie tylko nadzieje, bo wczoraj mi powiedzial,ze on tez. Wspanialym jest zakochac sie!! Poczekaj moze potrzebuje chwili czasu,zeby przemyslec czy chce na pewno zwiazku bo niektorzy boja sie tego..

znam to. potrafi być wkurzające i nasuwa takie myśli, że... ale może on po prostu tak ma? i nie czuje, że coś jest nie tak. próbowałaś pisać pierwsza?