Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedy jest ten moment

Po jakim czasie gdzieś dziewczyny 20/21 lat chodzą z facetami do łóżka?

Polecane posty

Niby już nie nastolatka, więc nie musi być na siłę niedostępna i maksymalnie się "szanować", ale też nie jest to dojrzała kobieta, która już może sobie pozwolić na totalne szaleństwo i jednocześnie nie uchodzić za łatwą. Więc jak?

Jak Wy to oceniacie?

Gość looklikefire
tyle kobiet co odpowiedzi, jedne puszczaja sie od 15 roku zycia inne dopiero zaczynaja... co kobieta to inaczej.

A po jakim czasie waszym zdaniem dziewczyna przestaje być porządna? 2 tygodnie, albo miesiąc to dla 20latki waszym zdaniem nie za krótko?

mysle ze wtedy juz sie nie patrzy na to ile miesięcy sie z kims jest... wiadomo- nie daje sie na drugiej randce:P ale tez nie trzyma sie faceta pół roku... :P

Gość ja ostatnio
poszłam z facetm do łózka po miesiącu... fakt ze bylam troche wypita- sylwester temu sprzyja.. ale uwazam ze to za wczesnie ;/ jeszcze troszke poczekam zanim dam mu kolejny raz ;/

A faceci nie oceniają dziewczyny, która za szybko z nimi pójdzie jak łatwej? I nie podejrzewają, że mogła mieć już pewnie kilku facetów?

Gość troche za krótko te 2 tyg
takich zwiazków to mozna miec na pęczki i co? kazdemu dawać??? nieeee moim zdaniem trzeba sie zaangazowac w zwiazek- nikt nie mowi zeby czekac nie wiadomo jak dlugo i zaczac kochac- i dopiero wtedy isc do lozka... ale zalezec musi na tej drugiej osobie. w sumie to jest kazdego indywidualna sprawa... 20-21 lat to juz nie 16...

Gość moim zdaniem tak
gdzies 3-4 a i pol roku nie zaszkodzi, czy rok. warto zauwazyc, ze dziewczyny, ktora szybciej chodza do lozka z facetami maja stastycznie wiecej partnerow. poza tym tu chodzi o uczucie, najpierw powinna byc milosc, dopiero potem seks

Gość moim zdaniem tak
jednak przed seksem powinna byc milosc, na tym polega, ze dziewczyna jest porzadna, ze seks uprawia tylko i wylacznie z milosci

Gość moim zdaniem tak
co to za roznica, nie wazne czy jest dziewica, czy nie, zawsze ma byc porzadna i szybko sie nie oddawac

Gość ty moim zdaniem
to mężatki w ogóle nie powinny uprawiac seksu, bo nie znam takiej która kocha swojego męża;)

Gość jarus znowu uciekł
znalazłam jarusia:) ale z jarusiem żadna nie chciała sie puścić:( jaruś być 23-letnia dziewica:(

od zawsze uważam, że prostytutka to zawód... dziw**.. to charakter.. i nie oceniam po jakim to czasie pójdzie ktoś z kimś do łóżka... można bowiem lubić seks.. i potrafić czerpać z niego przyjemność..

Gość mam czekac rok zeby isc
z dziewczyna do lozka?:D dobre sobie!! hehe jak po 2 tygodniach nie chce mi dac to wylatuje

Gość ale na zone pewnie bedziesz
chcial piekna i porzadna dziewice

Gość Mala_mi_
Ja mialam 15 jak poszlam z moim do lozka, bylismy razem pol roku, teraz juz jestemy razem prawie 4 lata. I jak sobie teraz pomysle to wydaje mi sie ze 15 to za malo, ale nie zaluje

Gość pol roku ok

pol roku jak na dziewice to ok, ale jesli ktos juz ma to za sobą, to w kolejnym zwiazku pol roku ciezko wytrzymać... ;/

Gość ja tam mam rocznikowo 20 lat
bo skoncze dopiero w grudniu, ale o niewzne.jestem dziewica i potrzbowalambym czasu by z jakims skocyc do lozka, musialabym sie z nim zwiazac emocjonalnie.jelsi by naciskal to kop w dupe :)

Gość moim zdaniem tak
i bardzo dobrze

Gość ja tam mam rocznikowo 20 lat
ja sie nie potrafie calowac z facetem do ktorego nc nie czuje a co dopiero mowic o seksie:O ale to juz indywidualna sprawa.

Gość moim zdaniem tak
i chwala ci za to, porzadna z ciebie dziewczyna

Gość porządne są najlepsze

Gość ghjdjsd
Przecież wszystko zależy od dziewczyny, u jednych nam nic nie przeszkadza a u innych wszystko. Są takie co mogą iść na pierwszej randce do łóżka a i tak za nimi szlejemy i uważamy za porządne.

Gość nnnxxx
Ja moj pierwszy raz mialam po 10 msc bycia z facetem, natomiast teraz bylo to po 2 bodajze, ale oboje tego chcielismy i nie chodzi o to,ze ja sie puscialm czy cos tam. Chcialam tego i to zrobilam, jestem bardzo szczesliwa z tego pwoodu. Kochaj sie wtedy kiedy bedziesz gotowa