Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trupia czacha

Czy wy tez w trakcie okresu macie ochote na slodycze?

Polecane posty

Gość trupia czacha

Ja zawsze mam wlasnie konsumuje lody tiramisu, czesto tez w pierwszy dzien boli mnie czasencja

Gość trupia czacha
to dobrze bo myslalam ze tylko mi to sie zdarza :P Biore tabletki anty

Gość mnie działa
ja jem więcej gdzieŚ tak na tydzieŃ przed okresem:) a W czasie okresu jem już normalnie, ale mam za to pytanie: CZYKTÓRAŚ Z WAS ZAUWAZYŁA, ŻE JAK PIJE ALKOHOL TO OKRES MA POTEM MNIEJ BOLESNY???????????

uważam, ze to nie ma nic wspolnego z poziomem cukru, ja zawsze mam dosyć wysoki, chociaż oczywiście w normie. Przy zespole napięcia przed........ to normalne, że ma się ochotę na słodycze, ponieważ podwyższają poziom serotoniny dzięki której łatwiej jest radzić sobie ze stresem..

Gość trupia czacha
ja w ogole nie mam juz bolesnego bo biore tabletki ale jak pije i mam okes to nie musze tak czesto wymieniac tamponow

przed najczęściej mam okropne zawroty głowy i mdłości, ale trwa to tylko jeden dzień, brzuch nigdy mnie nie boli. :) Ogólnie nie przechodzę tego ciężko i nie muszę brać żadnych tabletek przeciwbólowych.

Alkohol pobudza krążenie, krew łatwiej się... hmm... wypycha z Nas :P Dlatego niepotrzebne są silne skurcze ;) Tak na marginesie, to nie powinno się w czasie okresu pić alkoholu właśnie z tego powodu-bo można wstać zza baru w pubie z mokrą plamą ;)

Gość trupia czacha
no widzisz to ja mam na odwrot bo mi wtedy mniej leci, choc sama nie wiem czy ma na to wplyw alkohol czy moze pigulki ktore biore

Gość mnie działa
no bo jak wypije 2 piwa to okres nawet jak dostane po 3 tygodniach od tego czasu to mam lżejszy tzn.mniej boli i jest krótszy:)