Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka _14

POMOCY zmienic szkole???

Polecane posty

Gość Agatka _14

Pewnego ranka, gdy wychodziłam do szkoły, zachciało mi się siusiu. Bałam się spóźnić na matematykę, więc postanowiłam, że spytam nauczyciela,czy mogę pójść do łazienki w czasie lekcji. To był błąd. Nauczyciel nie pozwolił mi wyjś, powstrzymywałam się więc przez czterdzieści minut, modląc się, żebym dotrwała do dzwonka. Aż nagle pewien chłopak puścił po klasie odlotowy dowcip i wybuchłam śmiechem. I wtedy zaczęłam siusiać prosto na ławkę! Chłopak siedzący z tyłu trzymał na moim krześle nogi i siuśki poleciały na jego buty! Cofnął buty i krzyknął: "Fuj! Co to jest?" . Wstałam i w te pędy pobiegłam do łazienki. Było mi strasznie wstyd. Od tego czasu nikt nie chce ze mną siedzieć!

Gość Agatka_14
Prosze poradzcie cos, przeciez taka sytuacja mogla sie przytrafic kazdemu, dlaczego oni tak reaguja?

Gość xxxxyyyy
spoko. teraz masz obciach a za pare dni wszystko wróci do normy.

no, pogadaja pogadaja a zaraz znajdzie sie inny \'sensacyjny\' temat i zapomna o twojej przygodzie:P swoją drogą co to za nauczyciel, zeby dziecka do łazienki nie puscic, rozumiem jeszcze jakby byla jakas klasowka, ale tak?

Gość Agatka_14
Ale ja sie boje pojsc do szkoly, to bylo przed swietami, dzisiaj nie bylam powiedzialam mamie ze sie zle czuje, ale jutro juz musze isc, tak sie boje, do tego moja klasa jest okropna, wysmiewaja sie z wszystkich, juz pol szkoly o tym wie, nie chce zeby mnie wytykali palcami to okropne :( nie chce zeby mi poscily nerwy, bo zaczne plakac i wtedy dopiero bedzie, nie chce mi sie zyc :(

Kiedyś był taki sam list w brawo czy twiście :P Dzieci takich akcji nie zapominają... :P

Gość Agatka_14
:( teraz to dopiero nie chce isc do szkoly, moze na bole pojde, co robic? ja tego nie zniose

pojdz jutro do szkoly, zorientuj sie jak sytuacja bedzie wygladala, przeciez nie mozesz sie ukrywac do konca zycia. jesli sie boisz, popros mame, babcie albo kogos zeby ci napisali zwolnienie po np 3 lekcjach - jesli ebdzie bardzo zle, p oprostu pojdziesz legalnie do domu.

Gość Agatka_14
Ale mama o niczym nie wie, wstydze sie nawet jej powiedziec, nie mam z nia dobrego kontaktu, nie wiem nawet co zrobic zeby zmienic szkole

jesli nie pogadasz z mama o napisaniu zwolnienia to o zmianie szkoly n pewno :P zapomną, pewnie jakies glupie aluzje beda do konca, ale po jakims czasie juz nie bedie cie to kepoalo tylko zaczniesz sie z tego smiac ;) choc sytuacji nie zazdroszcze ;/