Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katerinkaa

JAK Z NIM ZYC?

Polecane posty

Gość Katerinkaa

Jestem z moim facetem 3 lata, juz dawno wiedzialam ze nie powinnam tego ciagnac ale nie moge bez niego zyc. Problem polega na tym, ze Tomek (moj facet) mnie zdradza, pierwszy raz to zrobil 2 lata temu, nie chcialam mu wybaczyc, ale tak prosil, ze ustapilam, bo bardzo mi na nim zalezalo. Potem od kolezanki dowiedzialam sie, ze byl w pubie z jakas laska, moja kolezanka tam pracuje wiec dokladnie obejrzala sytuacje, calowali sie, flirtowali a w koncu poszli pewnie do niego (mieszka sam), czulam sie okropnie, on zaprzeczal, ja nie chcialam wierzyc, teraz wiem ze zdradza mnie czesto, juz nawet kilka tych lafirynd wysylalo mi smsy z pogrozkami, zebym go zostawila, ze on ja kocha i wogole, nie wiem co robic, wiem ze jestem glupia ale ja nie potrafie z nim skonczyc, poprostu go kocham, boje sie ze za niedlugo zaczna przychodzic jak bedziemy razem, ze spotkam go gdzies jak sie caluje z inna, mam juz tego dosc. Do tego mowi mi ze lubi czasem odmiane

Gość wladek cytlynka
jest tylko jedno WYJSCIE z tej sytuacji nie ma sie nad czym zastanawiac trzymam kciuki

Gość gdyby nie to że znam
osobiście taką wariatkę jak ty pomyślałabym że to ściema... smutne jak nie szanujesz siebie

Gość Arnold Ch.
Zadaj sobie, mała, pytanie, czy tak samo będziesz go kochać za 5 lat, kiedy zdradzi cię już 20 krotnie, albo - co gorzej - obuje po pysku. Tyle że wtedy nie będzie to już tylko teoretyzowanie. Pomyśl i zrób to, co jest dobre DLA CIEBIE!

Gość Ty jestes jakas nienormalna
??

Gość fdsfgg
:o

Gość Katerinkaa
Ja wiem ze zle robie, ale nie potrafie z nim zerwac, 20 razy to juz mnie dawno zdradzil :( JA go kocham, on mi mowi ze tez mnie kocha ale to normalne, ze niby kazdy facet potrzebuje odmiany, ze to tylko sex, takie czasy teraz wszyscy uprawiaja sex z wszystkimi, ja tego nie rozumie bo ja to robilam tylko z nim, ale on tak to tlumaczy

Gość bezowa
daj sobie z nim dziewczyno spokój!Przeciez on nigdy sie nie zmieni,chyba ze ktoś mu jaja przetrąci!A nie boisz się ,że Cię czymś zarazi??????/

Gość Katerinkaa
Mowi, ze to pozadne dziewczyny, ja go nie rzuce bo nie potrafie, prosze powiedzcie jak go zmienic? moze jeszcze da sie cos zrobic

Gość Katerinkaa
Tez go zapytalam, odpowiedzial ze napewno sprawdzily w jego tel

Gość bezowa
pierwszą reakcją mojej koleżanki,gdy dowiedziała sie o zdradzie męża,bylo wysłanie go na badania,czy jej jakiegoś syfu nie przywlekł.

Gość kuuupaaaa
mim zdaniem zostaw drania niech sobie kurwa te cipy teaz zdziera

Gość bezowa
Katerinkaa,nie bądż naiwna-nie da się go zmienić,choćbyś stawała na głowie.Ten typ tak ma i pogódz się z tym!

Gość bezowa
szkoda marnować życie dla takiego łajdusa.

Gość Katerinkaa
Nie dam rady cale 3 lata w dupie? Jestem do niego bardzo przywiazana, chcialabym zeby to bylo takie proste, codziennie placze, a on ciagle mowi ze mam nie ryczec ze teraz kazdy facet tak robi, nie chce mi sie w to wierzyc bo moje kolezanki maja normalnych facetow, przynajmniej tak to wyglada, a teraz on juz sie nawet nie krepuje i podrywa moje kolezanki

jesli dzwonilo do ciebie wiecej niz jedna dziewczyna to malo prawdopodobne ze kazda sama brala sobie numer do ciebie....nie mydl sobie oczu!!!wydaje mi sie ze chcialy naprzyklad z nim byc a on wymyslal ze ty nie chcesz od niego odejsc i pewnie ten twoj s.z.m.a.c.i.a.z (przepraszam za wyrazenie ale innego slowa na takiego czlowieka znalezc nie moge)dawal im twoj numer a one dzwonily zeby cie od niego odstraszyc.....no ale w sumie jesli o tak im mowil to z jednej strony mial racje-bo z tego co widze to nie chcesz od niego odejsc!!!

Gość bezowa
On jest naprawdę jakis pomylony!!!!!!!!!!!nie wierz w takie bajery!!!!!!!!!Ja jestem z moim partnerem już 15 lat i nigdy sie nie zdradzilismy-ani przed ślubem,ani po.Rozumiem ,że Cię to boli,ale naprawde zmarnujesz sie przy nim!To toksyczny związek-uciekaj z niego 1

Gość a ja uwazam.......
no masz racje....lepiej cierpiec cale zycie ale nie stracic trzech lat przezytych razem!!!-ty zeczywiscie jestes taka naiwna czy tylko udajesz??

Gość Różżżyczka
Ty jesteś jakaś nienormalna! Jak to wszyscy z wszystkimi uprawiają teraz seks? Akceptujesz taki stan rzeczy? to oznacza jedno..w pierwszej kolejności do Psychiatry powinnaś udać się Ty!

Gość Różżża
Jak można pozwolić facetowi, żeby tak Cię traktował? skoro nie szanuje Cię teraz to co będzie później?

Gość Różżża
Jak można pozwolić facetowi, żeby tak Cię traktował? skoro nie szanuje Cię teraz to co będzie później?

Gość bezowa
niech autorka powie ile ma lat,to może uda mi sie zrozumiec jej podejście do całej sprawy!

Gość dsdsds
a jak cie zarazi Aids to tez mu wybaczysz :o

Gość hopin
wyobraź sobie może Wasz przyszły ślub w kościele i nagle protest gdy te laski zaczną krzyczeć, że nie zgadzają się i sytuację gdy on odchodzi a ty zostajesz sama lub prościej, gdy po tym wszystkim co dla niego poświęciłaś on odejdzie od Ciebie mówiąc coś co cię zrani

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
autorko jesteś z jakiś przyczyn uzależniona od tego chłopaczka emocjonalnie. jest coś w tobie nie tak, że tolerujesz takie traktowanie. idź do psychologa i tam szukaj odpowiedzi na pytanie, ktore nam zadałaś. psycholog moze pomóc nauczyc się z nim żyć lub (co jest miljon razy lepsza opcją) uniezaleznić się emocjonalnie i dorosnąc do rozstania. ponadto poracujesz nad sobą, bo to że tolerujesz 20 zdrad ewidentnie świdczy że masz problemy sama ze sobą. no i trzy lata to na prawde nie wiele, ja rozwiodlam się po 4 i gwarantuje że znajdą się tu kobietki co zrywały po 7 czy kilkunastu latach.

Gość Katerinkaa
Mam 23 lata, jak go poznalam myslalam, ze juz do konca bedziemy razem szczesliwi, a on mi zrobil takie swinstwo, nie wiem juz naprawde, z jednej strony nie chce z nim byc, a z drugiej nie potrafie tego zakonczyc. Jak sobie przypomne przez pierwszy rok szalal za mna jak wariat, wszystkie kolezanki mi zazdroscily, ze zadnego nnumeru mi nigdy nie wywinal, ze wszystko dla mnie robi, przyjezdza po mnie do pracy, zawsze z kwiatami, zabieral na kolacje, byl czuly taki wspanialay, a nagle zmienil sie nie do poznania, nie to juz nie on.... Ale ciagle sobie przypominam dawne dobre czasy i nie umie nic zrobic

Gość lionka
tak, tak żyj wspomnieniami a teraz wszyscy się z Ciebie śmieją i jak Cię zapamiętają te koleżanki napewno nie jako tą której zazdrościły tylko jako Tą którą facet oszukiwał, a ona nadal z nim była naiwna

Gość ---aniol--
masz to naco godzisz sie --powodzenia a moze to ty jestes jego odmiana w jego zyciu