Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trwa uwierzytelnianie

Prosze o wypowiedz !!!! RZeczowe , bardzo prosze ,nazwijcie Sprawe po imieniu

Polecane posty

Kim jest waszym zdaniem Kobieta ktora od 12 miesiecy zarzeka sie za poznala faceta swojego zycia ? Jest z nim na odleglosc ( praca ,daleko od niego) a w miedzy czasie idzie z innym facetem do łozka i jeszcze kupuje mu ksiazke o wedkarstwie. I druga czesc -jak czuje sie facet ktory patrzy na to wszystko z boku a ktory byl w niej zakochany po uszy ( Mam na mysli ZAKOCHANY a nie zakochany)?

ja myślę że ona robi to celowo żęby zapomnieć o bólu szybciej bo to strasznie boli kiedy poznaje sięmiłość swojego życia a nie można z nią być... ale napisz jak to było u Was... dlaczego nie jesteście razem? skoro ona Cię kocha a Ty ją????

Gość jarus to prawiczek
no nie, jeśli kupiła mu książkę o wędkarstwie, to jest skreślana :o tak sie nie robi :D

Gość janka ot tak
kocha??? co Wy pierdolicie???

powiem tyle ze ma kupiony bilet do niego d opolski za pare tygodni . i uklada sobie z nim zycie . a mimo to poszla z innym do lozka . Ja ja coz ja . Ja ja bardzo kochalem ,stalem obok ,bylem przed tymi dwoma w tym calym okresie. A teraz patrze na nia c ozrobila z siebie i nie moge uwierzyc . wiem kim ona jest teraz juz wiem ....

Jak dla mnie kobieta ktora tak postepuje jest po prostu niewierna i nieszczera w tym co mowi.

no dale dalej kim jest taka kobieta . Ktorej to z Milosci ( JA ) chcialem dac na 30 urodziny mieszkanie )

dobry watek z tym jaka ona jest

Gość Trzy kotry
Niech sobie i będa trzy, ale co to są te kotry ? I co brakuje temu psu, bo nie kumam ?

jak dla mnie to ja z tego nic nie rozumiem nie wiem jak wy to zrozumieliście ale nie oceniajmy nie znając faktów... poproszę o szczegóły... bo ja tu widzę jakieś zamotanie... powoli to napisz bo nie rozumiem że niby ona jest z innym ale dlaczego? byliście w ogóle razem kiedyś czy tak tylko Ci mówiła że kocha? Ty byłeś zakochany czyli w czasie przeszłym więc w ogóle po co pytasz? skoro już sam ją nazwałeś po imieniu!!!

Gość ja pitole ..................
i dobrze- jak nie umiesz wybierac - to miales slodka idoitke tu pelno dziewczyn z sercem - moze nie takich atrakcyjnych- poiwedz lepiej jak wygladala ta slicznotka ... nie zaluje cie - skoro byles slepy - nikt sie nie zmienia

Gość normalna dziewczyna jakaś
chyba, może troche niepewna swoich uczuć, zagubiona.. ale z ciebie za to to jakis natręt! już drugi topik zakładasz o tym samym i czekasz aż ją ktos od najgorszych zwyzywa :o :o zajmij się swoim życiem, bo widać ona nie jest jego częścią i niepotrzebnie sie podniecasz :P

Powiem tylk otyle ze kochalem ja a nie jej cialo . kochalem jej oczy . glos . to jak mowila kochalem ja cala a nie patrzylem na nia jak na rzecz . Tak zrobila siebie rzecz ... bo jak mozna nazwac cos co nazywa sie milosci przez onanizowanie sie przed komputerem .dla mnie to est koszmar . przedmiotowe traktowanie .

nie widzę tych cholernych wypowiedzi znowu!!!!!!!!!!!!!! człowiek chce poważnie porozmawiać a tu?? szlag trafia... jaki to było kod żeby je widzieć???

to nie mozesz z nią o tym porozmawiać?Dla mnie jest zagubiona i sama nie wie co robic ...1 jest daleko,drugi z nia sypia a 3 tylko patrzy...:(

Gość ergot
A ksiazka byla o wedkarstwie splawikowym, czy muchowym?

ksiazka . to byl album o nic konkretnego . A ja ja co no coja ? ile mozna kochac kogos i patrzec jak robi z siebie rzecz. stale mobok niej . plakal mi na ramieniu . mowila o wszystkim a ja sluchalem bo tylko tyle mogle mzrobic

a w ogóle to czy ona wie że Ty ją kochasz? czy tam kochałeś? powiedziałeś jej o tym?

slowo kocham powiedizalem tylko dwa razy do mojej pierwszej milosc ( 13 lat temu ) i teraz od niej na samym poczatku on dobrze wiedzial ze ja kocham . ( oczywsice po jakiej klotni powiedizalem ze nie ale to wyniklo z nerwow ale wciaz bylem przy niej

Wybacz ale dla mnie to Ty jestes zwykłym zazdrosnym gosciem,a czy ona w ogóle wie ze cos do NIe czujesz---czułes?Ma sie domyslac tak?

przeciez napisalem powyzej ze ja kocham ( kochalem do tej chwili jak poszla z drugim . i nie jestem, zazdrosny tylko patrzylem na nai jak na kgoso kogo sie kocha a nie traktuje go jak przdmiot i idze tylk odo lozka