Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haha

nie wiem co robic pomozcie

Polecane posty

poznalam go na necie..mieszkal daleko ode mnie i jak chcielismy sie spotkac przyjezdzal do mnie na weekend..na poczatku nocowal w hotelach..zakochalismy sie w sobie..ale on byl daleko..bardzo go kochalam i nadal kocham..ukladalo sie dobrze,moja rodzina go poznala nocowal u mnie..zakochalismy sie w sobie na zabuj..ale ze wzgeldu na odleglosc nie widywalismy sie czesto:(..wiedzialam hasla do jednej z jego strony.pomyslalam ze pewnie ma wszedzie takie..i sprawdzialam jego poczte..na poczcie bylo zdjecie dziewczyny w bieliznie..bylam zla ale przyjechal z kwaitami..wybaczylam..ale stracil moje zaufanie..balam sie ze mnie oklamuje...moje uczucie powoli gaslo..on jednak probowal to uratowac..pewnego dnia spotkalam na pewnej stronie to dziewczyne..wyzywalam ja..ale ona powiedziala ze sam chcial te zdjecia ze od niego ma maila..zerwalam..cierpialam i nadal cierpie..po 2 tyg plakania postanowilam ze chce byc z nim ze kocham go calym ercem i jest sensem mego zycia..ale on juz nie chce;( i nadal nie...poznalam cuudownego chlopaka..jestem z nim ale nadal kocham tamtego i on jest moim marzeniem i jedyna isiota..zostawil mnie w najgorszej chwili w moim zyciu(nie powiem jakiej ale juz nie bylismy razem) ale byl moj terazniiejszy chlopak..jest cudowny a ja kocham tego chama ..robie mu na zlosc..blagalam go zeby wrocil a on nic..i opisy mam tylko zeby go wkurzyc..a on ma opisy o innych dziewczynach..juz mnie nie kocha wiem o tym mowil mi..a ja nadal bardzo go kocham mam cudownego chlopaka ktory zrobi dla mnie wszystko i jest przecudowny a ja nadal kocham bylego; ardzo przezyalam z nim tyle ze moglabym byc z nim do konca zycia..ale on mnie nie chce;( co mam robic?jak sie zachowac?czesto placze i wspominam:( zalamuje sie...ale jest przy mnie on..wie o wszytskim i stara sie pomoc mi..ale tak naprawde nie moze;( czy mam walczyc?ale jak mieszka kilka set kilometrow ode mnie..niewiduje go..ale czuje go w sercu..i cierpie bardzo:(poradzcie

Gość elalamine
przede wszystkim, nie rób nadziei aktualnemu facetowi, jesteś z nim choć kochasz innego, nic dobrego z tego nie wyjdzie a facet tylko na tym ucierpi, sama mówisz, że jesteś z nim tylko dlatego, żeby dopiec tamtemu. Śmieszne i dziecinne.

ja tego aktualnego kocham..ale nie tak bardzo..nie da sie zapomniec :(

Gość ten fragment mnie zaciekawił
"spotkalam na pewnej stronie to dziewczyne..wyzywalam ja.."

Gość dziewczyno
daj sobie spokoj!!!!!!!!!!! po co sie tak ponizac, ja rozumiem ze go kochasz ale bez przesady!!!!!!!!!!

on mnie zostawil..mialam objawy ciazy..a on nawet nie pisal..wiem ze sie ponizam..:( ale tak jest..tak wyzywalalam ja i chcialam sie z nia spotkac na solo..ale nie chciala..chcialam jej rozkwasic ryj ze zepsula mi zwiazek:( idealny zwiazek

Gość młoda i głupia jesteś

8 tydzien nie jestem z nim...to chyba cos innego znaczy...

Gość dziewczyno
przeciez to nie jej wina on chcial, a jezeli ona jest corka jakiegos sedziego badz policjanta, pomyslalas o tym ile by ci problemow narobila??????? wiem po sobie tez tak mialam dziewczyna chciala isc do prokuratora, pracowala w sadzie, bo ja gnebilam guchymi sygnalami, na to tez jest paragraf, ale w pore zmadrzalam, ty tez sprobuj!!!!!!!

juz do niej nie pisze...pisalam maile...daj spokoj nawet nie odpisala..nie obchodzi mnie to juz jedna mialam sprawe w sadzie moge druga..chcialam tylko zeby mi za to zaplacila..ale jak mowilam to bylo 8tyg temu:(a on...;( Kocham go

czy ktos mial podobna sytuacje do mnie?pisac prosze....

Gość mr_doktur
OBJAWY zakochanie ""po uszy" RECEPTA wypisz sobie wszystkie jego wady i spróbuj go sobie obrzydzić jednocześnie wypisz same pozytywy obecnego faceta, Wnioskuje ze masz ok 17-18 lat, jestes na progu doroslego życia i nie zaczynaj go ze łzami w oczach, dobrą radą jest też ucieczka w naukę jakiegoś języka obcego ;) Twój obecny facet, naprawdę musi Cię kochać skoro pozwala być traktowany jako "lek na byłego" u zrozum, że nie można tak traktować ludzi jak ty traktujesz swojego obecnego i albo zapomnij o byłym albo zerwij z obecnych innej rady nie ma !!!!!!!!

Gość jwc
"a ja kocham tego chama " typowe dla kobiet. a potem sie dziwia, ze faceci to chamy. PRzeciez wy nie kochacie innych :o

wypisywalam..przciez on mnie zranil jak nikt inny..zostawilby mmnie z ciaza..a ja i tak polecialam do niego..codzien spotykam obecnego ale nadal nie moze on zastapic mi bylego:(zbyt silna milosc...to nie takie latwe..jak sie wam wydaje

przecież autorka pochodzi z marginesu społecznego - miała jakąś sprawę w sądzie już, chciała pobić obcą dziewczynę dlatego, że spotykała się z jej \"chamem\", z resztą, to bez znaczenia, normalni ludzie nie biją się - co tu komentować....

O zdjęcie ją wyzywałas czy sie jednak spotkali?Jestes emocjonalnie niedojrzała:(Nie nadajesz sie do żadnego związku(na razie)