Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka306101

Paznokcie

Polecane posty

Gość Anulka306101

Czy znacie jakieś sposoby, aby paznokcie były zdrowe, silne i mocne??

Ja juz od dłuższego czasu uzywam odżywek Sally Hansen i jestem zachwycona! Paznokcie są twarde, lśniace, nic się nie rozdwaja ani nie łamie. Polecam Instant strenght lub Diamond w/w firmy. Na pewno bedziesz zadowolona :)

potwierdzam sally hansen jest naprawde dobra. polecam w zlotym opakowaniu, sprwia, ze paznokcie szybko rosna i sa mocne. uzywam tylko tej odzywki, a wszyscy mysle, ze ma franc. man.

- mocz codziennie paznokcie w cieplym oleju z dodatkiem kilku kropel soku z cytyryny /tak ok.10min/ - poza tym zdrowo jest wcierac w paznokcie /nawet pomalowane/ wit. A+E - sa w postaci zelowych kapsulek- mozna je przekuc igla i wyciskac - 1 kapsulka wystarczy na 2-3 razy - ponoc b. dobra jest odżywka do paznokci fimy CM, fioletowa - ok27zl - nos pomalowane paznokcie odzywkami pod lakierem, zeby je na biezaco wzmacniac i zeby byly sztywniejsze to nie beda sie tak lamac caly czas - poza tym jak mi sie rozdwajaly to je codziennie scieralam polerka i wygladzalam, nie strzepily sie tak wtedy - nie wycinaj skorek bo wtedy uszczadzasz plytke paznokcia - stosuj kremy do skorej, usuwaj je delikatnie - co jeszcze... oj pewnie duzo by mozna bylo pisac.. ale na poczatek wystarczy :) :)

Gość moncia098
polecam odzywke NAIL TEK- FOUNDATION II, do kupienia na allegro. Mozna zakupic ja rowniez w salonach kosmetycznych w tym ze jest to koszt ok60-70zl:/