Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sleepless

przesunięcie terminu okresu

Polecane posty

Gość sleepless

Podobno jest to możliwe poprzez pigułki anty (nigdy ich nie brałam)? Wyjeżdzam za granice na ok tydzien do mojego kochania i wolałabym w tym czasie miesiączki nie mieć ;) Wiem że i tak musze wybrać sie po pigułki i dokładniejsze instrukcje do ginekologa ale chciaąłbym po prostu wiedzieć o co mam go pytać :) Z góry bardzo dziekuje za odpowiedź :)

po prostu nie robisz przerwy 7 mio dniowej, tylko od razu bierzesz drugie opakowanie i wtedy okres masz opozniony o 21 dni... ale to strasznie dziala na nasz organizm,lepiej idz do gina i niech on zadecyduje...ja np. zle sie czulam i bylam taka jakas opuchnieta jak nie zrobilam przerwy po pierwszym opakowaniu...dlatego nie zrobilabym tego wiecej, ale z drugiej strony kazdy przechodzi to inaczej...

miedzy pierwszym a drugim opakowaniem raczej powinno sie zrobic przerwę, bo hormony to jednak spory szok dla organizmu. ja nie robilam przerwy po jakis kilku miesiacach, i zadnych nieprzyjemnych objawow z tego powodu nie miałam, a ile przyjemnosci wiecej.... :D