Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasteczka18

Dlaczego niby MATKI siedza tylko na necie a dzieci...........

Polecane posty

Gość mordoklejka zebata
nazywam sie Nina Matyszko :) przegralam zycie i jestem z tego dumna !! :):P

Gość felkaa
ale ze kobieta sobie usiadzie na godzine dziennie do kompa to wy jakies problemy robicie gdyby usiadał an godzine nic by sie nie działo złego ale wiekszosc tu piszacych siedzi tu kilka godzin dziennie a dzieci zostawione same sobie ......... no coz

Gość felkaa
moja mama tak robiła 😭

felka a skad wiesz ze siedza kilka godzin? mieszkasz z nimi?:o ja mam kafe otwarta caly czas ale czasami patrze jakie sa tematy i nie siedze przy kompie caly czas, tu cos zrobie czy tam:P tak samo matki

Gość dulce.marta
W sumie troche racji ma nasteczka18,chodz ja jestem matką miesięcznej Lilki i przyznaje się siadam na neta godzine dziennie,albo półtora,ale tylko wtedy kiedy Lila śpi ! A jak narazie to prawie cały czas śpi :) Ale to nawet dobrze,bo zdąrze ugotować obiad,posprzątać i wstawić pranie :)

a ja wchodze jak mam chwile, mieszkanie posprzatane, dzieci zadbane, wchodze jak spia :) ale zauwazylam ze zawsze kilka osob ktore niemal na kazdy temat majacos dopowiedzenia i wlasciwie ma sie wrazenie jakby byly tu caly czas.. Choc moze to tylko wrazenie. No wiec mykam :)