Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie tak...

zareczona od 30.12...fajowe zakonczenie roku!!!

Polecane posty

Gość fajnie tak...

Gość ile jeszcze topicow
zalozysz? moze i fajnie jak slub jest twoim marzeniem, nie widze3 innego powodu aby sie cieszyc.

Gość fajnie tak...
no bo generalnie jak sobie poczytalam inne topiki...to stwierdzam,ze bardzo malo tutaj zadowolonych ludzi... dziwne. mega pesymizm przez Was przebija...z Nowym Rokiem takie podle nastroje? bardziej pozytwnie..proponuje pozdro.

zobaczymy czy za pół roku tez bedziesz zadowolona;)teraz jestes szczesliwa bo pewnie pierscionek Ci sie podoba i było romantycznie....

Gość no no nie wiem
deszczowa piosenka.. fajne, to co piszesz...;)

Gość gfghf
no własnie jak wygladaly??

Nasze???? :D No piknie :) W Wigilię 04 mój luby się oświadczył. Niestety byli jedynie moi rodzice, szkoda że przyszłych teściów zabrakło :( Ale zapamiętam do końca życia jeden obrazek z tych zaręczyn - trzęsące się ze zdenerwowania łapki ukochanego ;) :):):) do dzisiejszego dnia się upiera, że mu się nie telepały ;)

Gość fajnie tak...
fajowo, ze byli Twoi rodzice.. moim oznajmilismy dzien pozniej..smiesznie tak, bardzo fajnie wszystko wyszlo! a wesele w sumie chcemy juz latem..;)

Gość dddaaa
Ja sie nawaliłam jak swinia i na drugi dzien zerwałam zareczyny:(A mówiłam Mu ze jestem niegotowa a on nie wierzył;(

Gość no fajnie fajnie
ja też dostałąm pierścionek w sylwestra ale rozpadło się :( może to lepiej to gnojek był tylko gadać pieknie umiał :o no i znam jeszcze 2 pary zaręczone w sylwestra :o też nie wyszło :o czy to jakiś zły omen??? nie to że Ci zazdroszczę, życzę dużo szczęścia!!! Ale nie rozumiem dlaczego ludziom tak się spieszy do tych ślubów?? a statystyki rozwodowe rosnął :o Może warto człowieka lepiej poznać zanim powie się to sakramentalne TAK

Gość no..ale co
znikła może poszła się z zaręczonym .... co..a kto to wie??

Gość Mia84
Gratuluje z calego serca :) Wszystkiego najlepszego w narzeczeństwie życzę ( to piękny okres....0

Gość ..... //////////