Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaa1989

Wasze doświadczenia z makijażem wykonanym przez kosmetyczkę

Polecane posty

Gość jaaaaa1989

Chciałabym żeby kosmetyczka umalowała mnie na studniówke, trochę się boję. Jakie były wasze wrażenia, jak długo trzymał sie makijaż, pomózcie pozdro

Gość jaaaaa1989
up up up

jeszcze nigdy, ale to nigdy nie byłam zadowolona z makijażu albo manicure robionego przez kogos innego niz ja sama. obojetnie czy bylo to jakies super studio czy znajoma. według mnie szkoda kasy. lepiej wydac ja na dobre kosmetyki i samemu soie wykonac makijaż.

Gość kaisa.876
Zawsze możesz iść wcześniej i wypróbować kosmetyczkę przy okazji zobaczysz czy makijaż ci się podoba, zazwyczaj kosmetyczki używają świetnych kosmetyków(moja tak robi;) wiec trzyma się to bardzo ładnie, ale czasem makijaż jej wyjdzie jak spod latarni taki klops ostatnio mi zrobiła.

ja mam ten sam dylemat... najgorsze jest to ze makijaz mam na 12 a wyjazd na studniowke koło 19... wiec rozpoczęcie gdzies o 20 :) jestem tez ciekawa jak to wyglada

Gość blee
ja też byłam bardzo zadowolona :) ale jak umiesz pomalować się sama, to faktycznie lepiej zainwestować w porządne kosmetyki, tym bardziej, że malując się sama zrobisz to przed wyjściem na studniówkę a nie 5 godzin wcześniej :)

Gość AlinA.
Ja niestety nie byłam zadowolona - za ciemy podkład nałożony wszędzie oprócz okolic oczu :O, zlepione tuszem rzęsy i dziwne, strasznie błyszczące cienie (a miał to być makijaż dzienny). Każde oko było pomalowane nieco inaczej (wyglądało to wręcz komicznie :O). Najlepiej iść do kogoś poleconego i zrobić sobie najpierw próbny makijaż.

Alina skad jestes? pytam, bo mialam na studiowce kolezanke o imieniu Alina i wlasnie ona miala zjebany makijaz przez kosmetyczke wtedy ;)

Gość AlinA.
Hehe, to na pewno nie ja ;) Nie byłam na studniówce :P Najgorsze jest, że ja za ten makijaż zapłaciłam :O

Gość jaaaaaaaa1989
hm ta kosmetyczka w sumie jest sprawdzona bo prawie wszyscy ją polecaja, sama juz nie wiem, umiem się sama wymalowac ale to nie przetrwa długo nie ma szans. dzieiki laseczki

Gość jaaaaaaaa1989
niestety ja jestem z małego mista, rzekłabym nawet ze z wioski i nie mam mozliwosci dojechac do duzego city ale sa u nas 2 kosmetyczki :D